Bezárás

Esztergályhorváti, Zala megye

Eladó családi ház
Alapterület 182 m²
Telekterület 2 459 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Bojtor László
06 30 383 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés cserépkályha, egyéb
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Az értékesítésre felkínált -Lakóházzal és boltíves földalatti pincével , kerti építménnyel beépített- ingatlan, - Esztergályhorváti község - Bárándpuszta településrészén található, a Kis-Balaton szomszédságában, Keszthely várostól , illetve a Balatontól csupán 20 km távolságra . A kitűnő lokációban lévő ingatlan közelében van a Zalaszabari kalandpark , valamint több híres termálfürdő (Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány,). Az ingatlanon található felépítmény , a dombos terepadottsághoz igazodva a jó tervezésnek köszönhetően , szépen illeszkedik a környezetbe és az utcaképbe. Az ingatlan felső szintjéről , elvehetetlen szép panoráma tárul elénk a környékbeli tájra és az előtte húzódó horgásztóra.
A hagyományos építési módban megépített építmény, (földszint + emelet) kialakítású tégla falazatú, felújítása , korszerűsítése a közel múltban el kezdődött , és már befejezés alatt áll. Az ingatlan víz, villany, zárt szv.tároló közművekkel rendelkezik. A vízellátása saját kútról történik. Fűtése cserépkályhával , meleg víz ellátása , elektromos bojlerral megoldott. Helyiségek (főépület) : 2 szoba, nappali - konyha – étkező, mosdó-tusoló, 3 WC, mosdó, közlekedő, fedett nyitott panoráma terasz, kettő traktusos , gyönyörűen megépített , földalatti boltíves boros pince , A szintén szépen kivitelezett kerti építmény: az épület funkciójához igazítva, jakuzzi , fitnesz - wellness részleg, vagy akár, grillkerthez tartozó látványkonyhaként, kiszolgáló vendégtér célra is kiválóan alkalmas.
A kiválóan megépített boros pincében lehetőség kínálkozik „igazi minőségi borok – pezsgők” szakszerű tárolására, és persze kóstolására , de akár esküvők szervezésére is,) . Üzleti, vállalkozási szempontból , az építmény még a minőségi gombatermesztésre is , jó lehetőséget kínál.
Szép természeti környezetben, a Kis – Balaton közelében , lakóház-üdülő és vállalkozási célra egyaránt alkalmas , kitűnő befektetési lehetőség , kedvező áron,
A főépület alapterülete : 182 m2 (+ a kerti építmény ) 
Az ingatlan terület nagysága: 2459 m2

Inker Bt weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 383 ···
Üzenetet küldök