Bezárás

Esztergályhorváti, Zala megye

Eladó családi ház
Alapterület 176 m²
Telekterület 2 459 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Tatabánya, Köztársaság útja 44. iroda
06 70 515 ···
OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés cserépkályha
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
**** KIVÁLÓ LEHETŐSÉG **** Zala-megyében a Kis-Balaton környékén egy 120 nm-es funkcióját tekintve lehetőségek tárházát magába foglaló ingatlant kínálunk eladásra.
A felső szinten kialakításra került egy nappali, hálószoba, fürdőszoba. A nappaliban jelenleg cserépkályha nyújtja az otthon melegét, és egy 22 nm-es teraszra léphetünk ki onnan.
Az alsó szinten jelenlegi kiépítését tekintve kialakítható egy amerikai konyhás nappali, melyből a két 60 nm-es borospincébe léphetünk. Ezen túlmenően a mellékhelyiségek kialakítása egy szolgáltató egységnek felelnek meg, de tökéletesen kialakítható belőle egy hatalmas fürdőszoba különálló WC-vel.
A két szint belülről egy lépcső segítségével átjárható, de szükség esetén külön választható.

** MIÉRT ÉRDEMES IDEKÖLTÖZNI ? **
Az ingatlan a fürdővárosoktól 10 km-es körzetben helyezkedik el. Percek alatt megközelíthető Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány, Zalaegerszeg, Alsópáhok, Keszthely és Zalaszentgrót. Kiváló túrázási lehetőséget biztosít a Kis Balaton környéke. A Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtér 10 percnyire található.
A borvidék területén az évi középhőmérséklet 9 - 11 °C. A szélsőségesen nagy hideg és a nagy meleg, ritkábban fordul elő.

Nos és most a befektetőknek szóló rész következik :)

Ez az ingatlan egy álmot válthat valóra.

BORÁSZOK FIGYELEM
Elhelyezkedését tekintve kiválóan alkalmas bortermelőnek, hisz egy 120 nm-es minden igényt kielégítő borospince áll rendelkezésre. A fenti részben kialakíthatja saját lakrészét, míg a lenti részben vendéglátásra alkalmas egységet hozhat létre.

VENDÉGLÁTÓK FIGYELEM

Az ingatlan a fürdővárosoktól 10 km-es körzetben helyezkedik el. Percek alatt megközelíthető Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány, Zalaegerszeg, Alsópáhok, Keszthely és Zalaszentgrót. Kisebb ráfordítással az ingatlan kialakítható több fajta vendéglátó egységnek. Legyen az egy borozó éttermi szolgáltatással, vagy egy panzió kialakítása vendéglátásban vagy szoba kiadásban gondolkodva. Az ingatlanhoz ezenkívül tartozik egy vízzel és árammal ellátott kerthelyiség, ahol látványkonyhával is várhatja vendégeit. Az ingatlanhoz tartozó telekrészen kialakításra került egy 10 gépjármű beállását biztosító parkoló.

Az alaprajzok és látványtervek tájékoztató jellegűek.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődést hívjon bizalommal.

Kapcsolat a hirdetővel

Tatabánya, Köztársaság útja 44. iroda
A referens összes hirdetése
OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 70 515 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?