Bezárás

Érd, Fehérvári út

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 260 m²
Ár 46,9 millió Ft
  • Térkép
06 20 290 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Kiváló befektetési lehetőség!!!!

TULAJDONOSTÓL közvetlenül, egy újonnan nyíló PIZZÉRIA, egy különálló BÜFÉ épület, és egy különálló LAKÁS együtt, megbízható bérlőkkel, mindhárom most egyben eladó.

I. 40nm, Kifőzdeként üzemelő, jól bejáratott BÜFÉ, hosszútávú bérlőjével együtt. Az épület jó állapotú, külön mérőkkel rendelkezik.

II. 155 nm, Az újonnan nyíló PIZZÉRIA, étterem jó állapotú. Több helyiségből álló, melegkonyhai tevékenységre, vendéglátásra, irodának, egyéb üzleti tevékenységre alkalmas, de a későbbiekben akár lakássá is alakítható. A Pizzéria is hosszútávú (5éves) bérlőjével együtt eladó. Saját nagy kertész is tartozik hozzá, cirkó fűtéses, légkondicionált, ugyancsak külön mérőkkel rendelkezik.

III. 65nm Emeleti lakás, minőségi anyagok felhasználásával, gyönyörűen felújított, 2,5 szobás franciaerkélyes lakás, külön mérési lehetőségekkel. Ugyancsak cirkófűtéses és légkondicionált. Kifogástalan állapotú, vadonatúj benne minden. Ugyancsak hosszútávú bérlőjével együtt eladó.

Most a 3, teljesen elkülönülő, már bérbeadott épületrész egyben, mindösszesen 46,9 Mft ért közvetlenül a Tulajdonostól eladó.
Ha ön egy kiváló befektetést keres, ahol munka nélkül akár 10%os éves tőkehozamot tud generálni, akkor megtalálta. Nincs még egy ilyen befektetés, sem Budapesten, sem az Agglomerációban, az átlagos éves tőkehozam 5 - 6% körül mozog, ez közel a duplája.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon.


Kérem, ingatlanközvetítők semmilyen formában ne keressenek.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 290 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk