Bezárás

Érd, Városközpont

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 005 m²
Ár 46,9 millió Ft
  • Térkép
Láng Anikó Ildikó
06 30 796 ···
Immo1 Ingatlan (Global DHS)
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 50 %
Szintterületi mutató 1
Bruttó szintterület 1005 m²
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Több lakás szeretne megépülni!
Városközpont közelében, Vt-1 övezeti besorolású, összközműves telek várja befektető kivitelezőjét!

Az ingatlan rendkívül jó helyen, akár gyalog is élhető területen található. Több, mint 200 éve ez a része volt Érdnek, ami először benépesült, és a mai napig kedvelt lakóhely. Persze az eltelt évek alatt az építőanyagok és az építési módok sokat változtak, a mai napig találhatunk "régimódi" házakat.
Ezen a telken is áll - az állapota, illetve az övezeti besorolás adta lehetőségek miatt - egy valószínűleg bontásra ítélt kb 90 m2-es régi épület, viszont az itt felépülő lakások több családnak biztosítanak majd modern, kellemes életteret.

Ingatlan adatok:

- Telek: 1005 m2 (szabályos mértani forma)
- 17 m utcafront
- sík terület
- ásott kút
- teljes közmű
- 90 m2 bontandó ház

Környék, közlekedés:

Városközpont....tehát minden karnyújtásnyira: Érd Alsó vasútállomás, Stop Shop autóbusz végállomás 5-600 m sétára. Érd Fő tér buszmegálló 150 m-re (710, 712, 715, 722, 742, 744 járatok megállója).
Autóval a 7, főútra, M6 autópályára közeli csatlakozási lehetőség, M7 autópályára átszelve a várost juthatunk el. Iskola, Boltok, szolgáltatók, park, játszótér, múzeum, templom minden megtalálható a közelben, és mégis nyugodt, csendes, hangulatos környék.

Az épület jelenleg is lakott, időszakos állagmegóvás az évek alatt történt. A kert rendezett, kerítéssel, személy- és gépkocsi behajtásra alkalmas kapuval rendelkezik. A birtokba adás 3 hónapon belül megoldható.

Várom azoknak a jelentkezését, akik Érd kedvelt részén szeretnének lakni, vagy ide gondoltak építkezni akár saját-, akár befektetési céllal.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Ingatlan (Global DHS)
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
Üzenetet küldök