Bezárás

Érd, Tusculanum

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 350 m²
Ár 135 millió Ft
  • Térkép
Székely-Tóth Zsófia
06 30 600 ···
OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Eladó Érd, Tusculanumban nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkező, mégis csendes utcában elhelyezkedő napelemes családi ház és étterem egyben! A 983 nm-es telken lévő ingatlan egy 130 nm-es lakásból, egy maximálisan felszerelt, 100 nm-es étteremből, illetve a teljes ház alatt található 116 nm-es pincéből áll.
Az éttermet a tulajdonosa 2003-ban bővítette a házhoz, ekkor kapta meg a működési engedélyét is. A meghitt hangulatú, látszó fagerendás vendégtér 53 fő befogadására alkalmas, ehhez szervesen kapcsolódik a vendégek részére fenntartott 50 nm kerthelyiség, ami a családi kertrésztől kiválóan elszeparált. Az étteremből a lakás a pincén keresztül, illetve a kerten át is könnyedén megközelíthető.
Amennyiben Ön mégsem vendéglátásban gondolkodik, itt akármilyen vállalkozási forma létesíthető, a terület adott. Viszont ha ezt folytatná, itt minden ehhez szükséges berendezés megtalálható.
A lakás impozáns, tágas belső terekkel rendelkezik, fekvéséből adódóan egész nap körbenapozott. A nappalihoz és a konyhához is csatlakozik 1-1 terasz, ahol nyugodtan élvezheti a tavaszi napsütést. A szobák franciaerkélyesek, az ablakokon redőny található.
A ház felosztása:
Földszinten konyha, átadóablakkal a nappali felé, kamra, 2 szoba, fürdőszoba, wc, közlekedő. Étterem vendégtér, konyha, iroda, női, férfi mosdó.
Emeleten galéria, 2 szoba, 1 félszoba.
A pinceszinten garázs, tárolók, személyzeti mosdó, hidegkonyha, hűtőkamrák találhatóak.
Az ingatlan fűtését gáz cirkó, vagy vegyestüzelésű kazán is biztosítja, az étteremben padlófűtés, a lakásban radiátoros hőleadókkal, viszont a tetőn elhelyezett 12 KW napelemnek köszönhetően a fűtésszámlára és a melegvíz fogyasztásra nem lesz gondja, nagyjából a teljes energia igényt fedezi! A falakon 8 cm szigetelés és hőszigetelő vakolat található, az ablakok műanyag, 2 rétegű hővédő üvegezéssel készültek, a tetőtér hőszigetelése is kiváló.
A házat tulajdonosai folyamatosan karbantartják, korszerűsítik. A kert gyönyörűen rendezett, tele gyümölcsfákkal, nagy terasszal, a locsolást ásott kút segíti.
Jöjjön el, és nézze meg, ez egy nagyszerű ajánlat!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához az OTP Bank vevőinket kedvezményes hitelkonstrukcióval támogatja. A szerződés megkötéséhez igény esetén megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. További információkért keressen bizalommal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Székely-Tóth Zsófia
A referens összes hirdetése
OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.
Az iroda összes hirdetése
06 30 600 ···
Üzenetet küldök