Érd, Tusculanum

Eladó udvarban
Érd, Tusculanum
Ár
135 millió Ft
Alapterület
350 m²
Azonosító: 32162782
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.) összes hirdetéséhez
Székely-Tóth Zsófia
OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó udvarban

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Eladó Érd, Tusculanumban nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkező, mégis csendes utcában elhelyezkedő napelemes családi ház és étterem egyben! A 983 nm-es telken lévő ingatlan egy 130 nm-es lakásból, egy maximálisan felszerelt, 100 nm-es étteremből, illetve a teljes ház alatt található 116 nm-es pincéből áll.
Az éttermet a tulajdonosa 2003-ban bővítette a házhoz, ekkor kapta meg a működési engedélyét is. A meghitt hangulatú, látszó fagerendás vendégtér 53 fő befogadására alkalmas, ehhez szervesen kapcsolódik a vendégek részére fenntartott 50 nm kerthelyiség, ami a családi kertrésztől kiválóan elszeparált. Az étteremből a lakás a pincén keresztül, illetve a kerten át is könnyedén megközelíthető.
Amennyiben Ön mégsem vendéglátásban gondolkodik, itt akármilyen vállalkozási forma létesíthető, a terület adott. Viszont ha ezt folytatná, itt minden ehhez szükséges berendezés megtalálható.
A lakás impozáns, tágas belső terekkel rendelkezik, fekvéséből adódóan egész nap körbenapozott. A nappalihoz és a konyhához is csatlakozik 1-1 terasz, ahol nyugodtan élvezheti a tavaszi napsütést. A szobák franciaerkélyesek, az ablakokon redőny található.
A ház felosztása:
Földszinten konyha, átadóablakkal a nappali felé, kamra, 2 szoba, fürdőszoba, wc, közlekedő. Étterem vendégtér, konyha, iroda, női, férfi mosdó.
Emeleten galéria, 2 szoba, 1 félszoba.
A pinceszinten garázs, tárolók, személyzeti mosdó, hidegkonyha, hűtőkamrák találhatóak.
Az ingatlan fűtését gáz cirkó, vagy vegyestüzelésű kazán is biztosítja, az étteremben padlófűtés, a lakásban radiátoros hőleadókkal, viszont a tetőn elhelyezett 12 KW napelemnek köszönhetően a fűtésszámlára és a melegvíz fogyasztásra nem lesz gondja, nagyjából a teljes energia igényt fedezi! A falakon 8 cm szigetelés és hőszigetelő vakolat található, az ablakok műanyag, 2 rétegű hővédő üvegezéssel készültek, a tetőtér hőszigetelése is kiváló.
A házat tulajdonosai folyamatosan karbantartják, korszerűsítik. A kert gyönyörűen rendezett, tele gyümölcsfákkal, nagy terasszal, a locsolást ásott kút segíti.
Jöjjön el, és nézze meg, ez egy nagyszerű ajánlat!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához az OTP Bank vevőinket kedvezményes hitelkonstrukcióval támogatja. A szerződés megkötéséhez igény esetén megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. További információkért keressen bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.) összes hirdetéséhez
Székely-Tóth Zsófia
OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.