Érd, Érdliget

Eladó lakóövezeti telek
Érd, Érdliget
Telekterület
2250 m²
Azonosító: 32530211
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
25%
Szintterületi mutató
0.38
Bruttó szintterület
855
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

VÁROSBÓL KIKÖLTÖZŐK, ÉPÍTKEZNI VÁGYÓK, ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK!!!!!
AKÁR KÉT ÖNÁLLÓ TELEK IS KIALAKÍTHATÓ!!

Fontos Önnek a csend, a nyugalom, a város közelsége?? Fontos szempont hogy ha építkezik akkor maradjon megfelelő méretű telek is még, és a szomszéd ne lásson be a teraszára? Fontos hogy a környezetében is nívós újépítésű ingatlanok legyenek?? Esetleg befektető és két ingatlant is építene? Mert ezen a telken az is kényelmesen elfér!! Ha a kérdésekre a válasz igen, akkor ne keressen tovább mert megtalálta!!

CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!!

Érd méltán közkedvelt, legszebb és legfelkapottabb, rohamosan fejlődő részén, ÉRDLIGETEN eladó ez a fantasztikus adottságú, D-NY-i tájolású, kellemesen lankás, enyhén lejtős panorámás 2250 nm-es teljes közművel ellátott építési telek, természetesen aszfaltozott utcában, nívós új építésű házak övezetében!!

A telek két részre osztható, a felső telekre a látványtervhez hasonló, panorámás, teraszos, dupla garázsos ház építhető, melyhez a garázsok, a támfal már mind adott! A telek jelenlegi adottsága és kialakítása, támfal megépítése és a földmunka 10 millió forint értéket képvisel!
/a látványterv csak illusztráció/

A telek legfontosabb paraméterei a következők:
Övezeti jele: Lke-1/h
Beépíthetősége: 25 % (jelenleg, de ez a tervek szerint változni fog, pozitív irányban természetesen)
Legkisebb zöldfelületi aránya 50 %
Legnagyobb szintterületi muttaó 0.38
Legnagyobb homlokzatmagasság ÁTLAGA: 6 m
Mérete 35mx75m.
Jelenleg két egység építhető, de minden valószínűség szerint ez a közeljövőben megduplázódik.

A telek minden közművel ellátott, tehát villany (380 V) víz, gáz, csatorna(150-es átmérőjű elmenő) és ásott kút is van. Telek hátsó részén két zárható garázs található, mellyek mögött 50 cm széles, és 3 m magas támfal került kiépítésre.

A telekre elektromos távirányítós kapun tudunk bejutni, illetve teljes hosszában kövezett út is megépítésre került. Jelenleg a telken egy 78nm+15nm-es teraszos, 1972-ben épült, részben alápincézett ház található, melyben előtér, étkező, konyha, fürdő wc-vel, illetve egy nagyobb szoba került kialakításra.
A ház mögött nyári konyha, egy plusz angol wc illetve fedett grillsütő is található a már említett két garázs mellett. A házban a fűtést gázkazán a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A ház riasztóval és távfelügyelettel elllátva.

A telken álló ház jó állapotú, hozzáépítéshez ideális, bővíthető, de amennyiben csak építési telekre tart igényt, a tulajdonos a jelenlegi épületek lebontását is rugalmasan vállalja.


Pár kilométeres távolságban található Tesco, Aldi, Lidl, Iskola, Óvoda stb. Közelben, pár percre a régi balatoni út mellyen 20 perc alatt bent lehet lenni a városban.

Ha felkeltette érdeklődését kérem hívjon a megtekintés miatt, kevés hasonló adottságú szabad telek van a környéken, ne maradjon le róla!!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel