Bezárás

Érd, Érdliget

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 197 m²
Ár 62,5 millió Ft
  • Térkép
dr. Polonkai Pálma
06 30 650 ···
OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 50 %
Szintterületi mutató 1
Bruttó szintterület 1197 m²
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
11 lakásos társasház építésére alkalmas Vt övezeti besorolású telek Érden eladó!

Egyedülálló lehetőség Érdliget legszebb részén!!!

Csendes utcában, Vt-1 övezeti besorolással eladó, egy 1197m2 alapterületű építési telek. Az ingatlan teljesen körbekerített, szabályos alakú, 21 méteres utcafronttal rendelkezik. Beépítési paramétereit tekintve kiváló adottságú, 50%-os beépíthetőségének és 7,5 méteres építménymagasságának köszönhetően! Szintterületi mutató: 1,25. A telek többlakásos társasház építésére alkalmas!

A településközpont terület övezetében elhelyezhető épület- a lakó rendeltetésen kívül a) igazgatási, iroda, b) kereskedelmi, szolgáltató, c) vendéglátó, szállás jellegű, d) kézműipari, e) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, f) kulturális, közösségi szórakoztató, g) sport rendeltetést is tartalmazhat. Valamennyi közmű a telekhatáron található! Az ár nettó, az áfát nem tartalmazza!

Az utca újonnan aszfaltozott, sétatávolságra egy csodás park, üzletek, éttermek, gyógyszertár, iskola, óvoda. Az érdligeti vasútállomás 750 méter, a buszmegálló 1-2 perc sétával elérhető. A főváros több irányból is megközelíthető: 6-os, 7-es főút, M6, M0-s autópálya szintén pár perc alatt elérhető.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160.
Az iroda összes hirdetése
06 30 650 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk