Érd, Érdliget

Eladó lakóövezeti telek
Érd, Érdliget
Telekterület
1197 m²
Azonosító: 31589350
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
50%
Szintterületi mutató
1
Bruttó szintterület
1197
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

11 lakásos társasház építésére alkalmas Vt övezeti besorolású telek Érden eladó!

Egyedülálló lehetőség Érdliget legszebb részén!!!

Csendes utcában, Vt-1 övezeti besorolással eladó, egy 1197m2 alapterületű építési telek. Az ingatlan teljesen körbekerített, szabályos alakú, 21 méteres utcafronttal rendelkezik. Beépítési paramétereit tekintve kiváló adottságú, 50%-os beépíthetőségének és 7,5 méteres építménymagasságának köszönhetően! Szintterületi mutató: 1,25. A telek többlakásos társasház építésére alkalmas!

A településközpont terület övezetében elhelyezhető épület- a lakó rendeltetésen kívül a) igazgatási, iroda, b) kereskedelmi, szolgáltató, c) vendéglátó, szállás jellegű, d) kézműipari, e) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, f) kulturális, közösségi szórakoztató, g) sport rendeltetést is tartalmazhat. Valamennyi közmű a telekhatáron található! Az ár nettó, az áfát nem tartalmazza!

Az utca újonnan aszfaltozott, sétatávolságra egy csodás park, üzletek, éttermek, gyógyszertár, iskola, óvoda. Az érdligeti vasútállomás 750 méter, a buszmegálló 1-2 perc sétával elérhető. A főváros több irányból is megközelíthető: 6-os, 7-es főút, M6, M0-s autópálya szintén pár perc alatt elérhető.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.