Egyházasrádóc, Vas megye

Kiadó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 508 m²
Telekterület 1 m²
Ár havonta 350 000 Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 584 ···
Lukács Miklós
Üzenetet küldök

Kiadó egyéb ipari ingatlan

Min. bérleti idő nincs megadva
IPARI INGATLAN KIADÓ Szombathelytől 15 kilométerre, fő közlekedési út mellett.
A leendő bérlő egy összesen 510 m2-es épületben valósíthatja meg elképzeléseit. Ehhez rendelkezésére áll egy földszinti, L alakú, 223 m2-es és egy tetőtéri 124 m2-es csarnok, valamint a hozzájuk tartozó irodák, szociális és egyéb helyiségek az alaprajz szerint.
A létesítmény 3x60 Amperrel van csatlakoztatva az elektromos hálózathoz, a vízellátás különálló vízóráról történik, természetesen a szennyvíz-hálózathoz is csatlakozik. Gázcsonk a telekhatáron, a fűtésről egy megfelelő méretű vegyes tüzelésű kazán és a hozzátartozóan kiépített radiátoros fűtési rendszer gondoskodik. A belső terek nem targoncázhatók, belmagasságuk 2,55 m. Az utcafronton 4 gépkocsi részére biztosított parkolóhely, de továbbiak kialakítására is van lehetőség a körbekerített, 4 900 m2 nagyságú telek füves részén.
A tulajdonos elsősorban könnyűipari tevékenység céljára adná bérbe az ingatlant minimálisan 1 évre, havi 350 000 forintért. A bérleti díj nettó, az ÁFA és a rezsi plusz fizetendő. A kaució 2 havi bérleti díj. Tartós bérlet esetén – ésszerű korlátok között – van lehetőség a tevékenység végzéséhez szükséges mértékű átalakításokra is.
Várjuk azok jelentkezését is, akik lehetőséget látnak az ingatlanban, olyan ötletük, üzleti elképzelésük van, amely megvalósításához és kiteljesítéséhez a létesítmény megfelelő helyszínt és körülményeket biztosítana.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Lukács Miklós
A referens összes hirdetése
06 30 584 ···
Duna House Szombathely Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?