Bezárás

Egyházasrádóc, Vas megye

Kiadó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 508 m²
Telekterület 1 m²
Ár havonta 350 000 Ft
  • Térkép
Lukács Miklós
06 30 584 ···
Duna House Szombathely
Üzenetet küldök

Kiadó egyéb ipari ingatlan

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
IPARI INGATLAN KIADÓ Szombathelytől 15 kilométerre, fő közlekedési út mellett.
A leendő bérlő egy összesen 510 m2-es épületben valósíthatja meg elképzeléseit. Ehhez rendelkezésére áll egy földszinti, L alakú, 223 m2-es és egy tetőtéri 124 m2-es csarnok, valamint a hozzájuk tartozó irodák, szociális és egyéb helyiségek az alaprajz szerint.
A létesítmény 3x60 Amperrel van csatlakoztatva az elektromos hálózathoz, a vízellátás különálló vízóráról történik, természetesen a szennyvíz-hálózathoz is csatlakozik. Gázcsonk a telekhatáron, a fűtésről egy megfelelő méretű vegyes tüzelésű kazán és a hozzátartozóan kiépített radiátoros fűtési rendszer gondoskodik. A belső terek nem targoncázhatók, belmagasságuk 2,55 m. Az utcafronton 4 gépkocsi részére biztosított parkolóhely, de továbbiak kialakítására is van lehetőség a körbekerített, 4 900 m2 nagyságú telek füves részén.
A tulajdonos elsősorban könnyűipari tevékenység céljára adná bérbe az ingatlant minimálisan 1 évre, havi 350 000 forintért. A bérleti díj nettó, az ÁFA és a rezsi plusz fizetendő. A kaució 2 havi bérleti díj. Tartós bérlet esetén – ésszerű korlátok között – van lehetőség a tevékenység végzéséhez szükséges mértékű átalakításokra is.
Várjuk azok jelentkezését is, akik lehetőséget látnak az ingatlanban, olyan ötletük, üzleti elképzelésük van, amely megvalósításához és kiteljesítéséhez a létesítmény megfelelő helyszínt és körülményeket biztosítana.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 584 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?