Bezárás

Egyed, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó családi ház
Alapterület 107 m²
Telekterület 1 802 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Tisch Gyöngyi
06 30 243 ···
Tisch Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota befejezetlen
Komfort komfort nélküli
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés nincs
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás utcai
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás utca, közterület - ingyenes
Eladásra kínálom Egyeden ezt a külsőleg 2018-ban megújult, összesen 107 nm hasznos lakóterülettel rendelkező családi házat.
A lakótér jelenlegi kialakítása 4 helyiségből áll. A házban 25 nm-es előtér található, két külön bejáratú szoba (15 és 19 nm), valamint egy 48 nm-es szoba, mely a belső munkálatok befejeztével akár amerikai konyha - nappaliként kiváló funkciót tud biztosítani. A felújítási elgondolás szerint a karakteres mennyezetet a látszó gerendákkal kívánták elérni, hogy barátságos hangulatot árasszanak az elkészült otthonban.
Száraz, 40- es téglafalazatú az ingatlan. A tehermentes épület ablakai műanyagra lettek cserélve. A tetőszerkezete 2018-ban lett teljeskörűen cserélve, fafödémes és cseréppel borított, ereszelt.
Az 1802 nm-es telek arányos és jó elrendezésű. Az udvarban minden közmű rendelkezésére áll. A telken megtalálható a gáz, víz és csatorna. A házba a villanyt már bevezették. A portán kút is megtalálható.

Győrtől mindössze 40 km-re , Csornától 18 km-re, Téttől mindössze 16 km-re elhelyezkedő településen, pár perc sétával mindent megtalál: orvosi és védőnői szolgálatot, gyógyszertárat, posta szolgálatot, közösségi életet, óvodát, iskolát, üzleteket , múzeumot, stb.

Amennyiben fantáziát lát ebben a tehermentes családi házban és nem riad meg a belső munkálatoktól, keressen fel és megmutatom milyen remek lehetőségeket tartogat ez a gazdára váró otthon. Várom hívását !

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 243 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?