Bezárás

Egervölgy, Petőfi Sándor utca 99999

Eladó szálloda, hotel, panzió...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 400 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
06 1 215 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Állandó telt házzal jól működő Panzió Eger mellett eladó! Most bérbeadva ez évre nagyon jó bérleti díjjért így befektetésnek is kiváló!
Akciós ár: 110 millió HUF májusig.
Előző ár: 135 millió HUF
Új fürdő került a gyógyhelyek sorába! A település 2018. augusztus 30-án kapta meg az ÁNTSZ OTH minősítő határozatát. A Bükk déli lankái közé ékelõdve található , amely nemcsak a falusi turizmus kedvelt helye, de méltán népszerű, melegvizes gyógyfürdõjérõl és kiváló borairól is. Közel az Egri vár.
A kíváncsi turista és a pihenni vágyó vakációzó egyaránt megtalálja azt amire vágyik, mert egyedülálló módon ebben az üdülõfaluban egyszerre található meg minden, ami a szabadidõ értékes eltöltéséhez fontos.

Az aktív pihenés hívei kirándulhatnak, kisebb-nagyobb túrákat tehetnek a környéken, a kisgyermekes családok a közvetlen közelben találhatnak kalandos programokat, de aki kicsit messzebbre merészkedik, az felfedezheti Egert, Mezõkövesdet, vagy a Bükk szerpentinjein átvágva a nemzetközi látnivalókban gazdag Lillafüredet, Miskolctapolcát is. Az Apartmanház egy csendes, nyugodt részén, mégis a falu központjához közel (mintegy tiz percnyi sétára) fekszik. Apartmanházunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az ideális legyen a szabadság és pihenés eltöltésére. Apartmanjaink kényelmesek, tiszták és jól felszereltek.
Tíz darab négy férõhelyes, kettõ darab két férõhelyes apartman várja kedves vendégeinket. Mindegyikben külön háló, nappali, amerikai konyha, tusoló és mellékhelyiség található. Két apartmanunkat kimondottan mozgáskorlátozott vendégeknek alakítottuk ki, igyekezvén számukra is teljessé és komfortossá tenni az itt töltendõ idõt.

110 M Ft az akciós ára az ingatlannak! Ha vendégeink helyben szeretnének szórakozni, akkor a kertben a gyerekek számára játszótér található. ahová egy nagyobb úszómedence is elférne egy két szaunával, igény lenne rá a fejlesztés magát adja ami pár millió Ft-ból megoldható, de nyugdíjba vonulás miatt adják el a tulajdonosok ezt az állandó teltházzal működö pénz termelő egységet. Most bérbe adták nagyon jó bérleti díjért erre az évere, így befektetésnek sem utolsó!

kertben grillsütõ helyet alakítottunk ki. Apartmanházunkban 10 db 4 szemĂ©lyes, 1db 8 szemĂ©lyes (4x2 ágyas) valamint 2 db 2 személyes szobával várjuk jelentkezőket. Hatalmas biztonságos parkolóhelyekkel.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 215 ···
Üzenetet küldök