Egerszalók, Forrás utca

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 682 m²
Ár 280 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 565 ···
Kaposvári Konrád
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
INGATLAN BEFEKTETÉS EGERSZALÓKON!

A „Salt Hill Apartmanok” az egerszalóki gyógyforrás és az Európában egyedülálló só-domb közvetlen közelében várják a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. A Nosztalgia fürdő mindössze 100 méterre, a gyógy- és élményfürdő pedig 300 méterre helyezkedik el a szálláshelytől, mindkettő kényelmes és rövid sétával elérhető, akár papucsban és fürdőköpenyben is.
A gyönyörű fenyvesek által körülölelt egerszalóki termálvölgyben kialakított apartmanok – melyek, a Saliris szállodát leszámítva, a gyógyfürdőhöz legközelebb eső szállásnak tekinthetők – 2016. évben kerültek megnyitásra a nagyközönség számára, miután a tulajdonos azokat teljes körűen felújította és modernizálta.
Mindegyik apartman rendelkezik saját konyhával, melyek felszereltségébe mikrohullámú sütő, főzőlap, hűtőszekrény és vízmelegítő tartozik. A szobák légkondicionáltak, a vendégek szórakozását ingyenes WI-FI és síkképernyős LED televíziókon fogható kábel TV-s műsorok szolgálják. A 3 db tetőtéri apartman kivételével minden egységhez tartozik terasz, melyről csodás kilátás nyílik a fürdőkre és a völgyre.
A Salt Hill Apartmanok költséghatékony, ugyanakkor magas színvonalú elhelyezést és pihenést kínálnak az idelátogató párok és családok számára.
A vendégek részére ingyenes parkolásra nyílik lehetőség az épület előtt elhelyezkedő, kamerával megfigyelt parkolóhelyeken.
A mellékletben részletezett 13 db társasházi lakásként nyilvántartott, turisztikai üzemeltetésre teljes egészében berendezett, jelenleg is nagy forgalmat bonyolító ingatlan értékesítése első sorban egyben, egy vevő részére, egy jogügylet keretében tervezett. Eladó előnyben részesíti azon befektetési célú ajánlatokat, ahol a vevő üzemeltetésre, bérleti díj, vagy haszonosztás ellenében az eladó által jelenleg is alkalmazott üzemeltető társaságot bízza meg.
Az egerszalóki gyógyforrás, illetve a Termálvölgyben található több welness fürdőhely rendkívüli kedveltsége, nagy forgalma, Eger város közelsége egyedülálló lehetőséget hordoz magában a befektetni szándékozók számára.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kaposvári Konrád
A referens összes hirdetése
06 30 565 ···
KONRÁDingatlan Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?