Bezárás

Egerszalók, Külterület

Eladó tanya
Telekterület 130 000 m²
Ár 34,9 millió Ft
  • Térkép
06 20 317 ···
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Távol a vírustól:))
Egyedi 13 hektáros Farm eladó Egerszalók külterületén.

Eladásra kínálom Egerszalóki gyönyörű, csendes, madárdalos, festői környezetben lévő, szeretett 13 hektáros ingatlanomat. A terület földműves, állattartó, aranykalászos gazda végzettséggel vehető meg. Az ingatlan Egerszalók legszebb helyén a 120 hektáros horgásztótól 5 perc sétára, tölgyes erdő mellett, a Laskó patak partján fekszik.
Jelenlegi épületek, 3 db télen is lakható házikó, 3 nyári szállás, fatároló, szerszámtároló, különálló konyha épület, nyári konyha és 4 kút.
A tanya akár teljes felszereltséggel is eladó, külön igény, külön megegyezés szerint /
napelemes rendszer biztosítja az energiát/.
A terület besorolása, legelő, erdősült terület, rét. 4 ha-on friss 3 éves gyümölcsfa ültetvény és egyéb gyümölcstermő növények kerültek beültetésre. Az egész terület 10 éve vegyszermentes (bio) gazdálkodás szellemében zajlik.
Egyéb eszközök: traktor, útgyalu, kis- nagy utánfutók, melyek jelenleg is segítik a munkát.
A terület a borturizmus, gyógyvíz turizmus, valamint az egri vár vonzás körzetében helyezkedik el. A környéken számos élmény és látványosság fedezhető fel. Egerszalók látványos fejlődése ideális befektetési helyszín.
A föld több helyrajzi számon van nyilvántartva, és még ennél kisebb területrészek kialakítására is alkalmas, helyrajzi számonként 2 %-a beépíthető /mezőgazdasági terület/. Így akár befektetési fejlesztési tervek megvalósítására is kiváló.
A hely tökéletesen alkalmas, gazdálkodásra – vendégfogadásra. Jelenleg is lovak bértartása, állat legeltetés, kis állatnevelés, vendégfogadás, táboroztatás biztosítja a megélhetést, melyet a területalapú támogatás egészít ki.
Budapesti ingatlan beszámítása lehetséges.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 317 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?