Egerág, Jókai Mór utca

Eladó családi ház
Egerág, Jókai Mór utca
Alapterület
310 m²
Telekterület
1067 m²
Szobák
4
Azonosító: 28392329
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
ee
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
35 E Ft/hó
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
beépített
Pince
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Pécshez közel, nagy, többgenerációs családi ház eladó!

A házat egy német család építette a 90-es évek végén. Igazi csendes és biztonságos ház a település szélén, kevés szomszéddal, körbe magas téglakerítéssel, távfelügyelettel ellátott riasztóval. A ház nagyon jól beosztású, igazi funkcionális kialakítással, a konyha mellett spájz, boltíves átjáró az ebédlőbe, ami a hallal közlekedik, nagy közösségi tér, szép családi élet központja lehet, de minden családtag vissza is tud húzódni a saját kis rezidenciájába is, például az egyik emeleti szobába. A családfő dolgozója a földszinten van, két ablakkal, napfényes helység, szomszédjában a legnagyobb fürdővel. A házban több fürdőszoba is van WC-vel, külön a szülőknek, a gyerekenek. Lent a családanya birodalma a mosókonyhával, varószobával és a nagy alagsori spájzzal. Itt van a család sportszobája is. Kényelmes és hangulatos nagy terasz foglalja el a ház délkeleti sarkát, délutáni pihenésre kiválóan alkalmas, nagyszerű helyszíne a reggeli kávézásnak vagy az esti borozgatásnak, a traszról rálát a nagy kertre és mindig friss levegőt szívhat, ugyanakkor a város csak negyedórára van az autópályán.

Leírás:

Az udvart téglakerítés veszi körül, az udvaron egy garázs és egy gazdasági épület is van. A téglából épült garázs cseréppel fedett, padlása van, két autó beállására alkalmas. A garázs sarkában, külön helységben, vegyes tüzelésű kazán lett elhelyezve a ház fűtésére.

A gazdasági épület, egy téglafalú, cseréptetős, négy nagy ajtós épület, ami több mint 110 négyzetméteres, így több járművet is tud tárolni benne (eredetileg traktorok és más mezőgazdasági gépek tárolására volt használatos).

A nagy, 1067 négyzetméteres udvaron hatalmas fák adnak árnyékot a háznak, a nagy nyári melegben kifejezetten előny. Az udvaron térkövezett autóbeálló és autóbejáró van, a garázstól térkövezett járda vezet a házhoz és az első kiskapuhoz.

A házba egy 28 négyzetméteres, fedett teraszról lehet bejutni. A teraszra lépcső vezet fel. A bejárati ajtó a lépcsőházba nyílik. A földszinten az előszobán át nagy ebédlőbe léphet, ami boltívvel a konyhával és a hallal közlekedik. A földszinten van még egy dolgozószoba, konyhából nyíló spájz, és egy nagy fürdőszoba és egy külön toalett. A tetőtér beépítéses emeleten három szoba, egy hall, egy rejtett kis helység és két fürdőszoba található. A ház mindhárom fürdőszobájában toalett is be lett építve. Az alagsorban egy nagy tároló, egy nagy spájz, egy varrószoba, egy mosókonyha (toalettel és zuhanyzóval) és egy hatalmas sportszoba vannak kialakítva. A sportszoba sarkába szerelték fel a gázkazánt a fűtéshez és a melegvízhez.

A ház több generáció számára kényelmes, nagy (296 négyzetméteres ház, +28 négyzetméteres fedett terasz, +110 négyzetmétere gazdasági épület, +42 négyzetméteres garázs) ingatlan, riasztóberendezéssel.

A ház a béke szigete, biztonságos, csendes környékkel, jó levegővel és gyér forgalommal az utcán. Pécs városa negyedórányira van, autópályán is el lehet érni. A másik irányba Harkány is közel van.

Az irányár 55 millió forint.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély