Eger, Belváros

Eladó szálloda, hotel, panzió
Eger, Belváros
Alapterület
5200 m²
Közvetítői azonosító: COM 2338587
Azonosító: 32336952
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (MIK Magyar Ingatlan Központ) összes hirdetéséhez
Somos Mária
MIK Magyar Ingatlan Központ
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

Páratlan lehetőségek Eger városában - üzemelő motel eladó!

Ezeréves történelem, legendákkal teli belváros, barokk környezet, finom ételek és borok, vendégszeretet és színes programok - ez Eger, Magyarország legélhetőbb városa (2018), Budapesttől alig 130 km-re.

Teljesen felszerelt, jelenleg is működő motelünk készen áll a megújulásra, az új tulajdonosa által megálmodott turisztikai beruházások megvalósítására, kapacitásbővítésre, a profitorientált működés megteremtésére!

A szálloda a történelmi városközponttól és a Szépasszony-völgy borospincéitől egyaránt 2 km-re, a város pályaudvarától 800 méterre helyezkedik el.

2 épület, 3 szint, 86 szoba, 2.000 m2 hasznos terület, 120 fős étterem, mögötte egy akár 300 főt is kiszolgálni képes konyha, különtermek, 4 külön tanterem, melléképületek, 15+50 férőhelyes saját parkoló, buszoknak is, sportpálya, mindez 8.300 m2-es saját telken. Bővítési lehetőségek adottak, felújítás, a szükséges korszerűsítések elvégzése után további szobák mellett 10 db apartman is megnyitható, amivel a teljes kapacitás egyidejűleg 400 vendég elszállásolását jelentheti.

2016-ban az épületegyüttes egy felújításon esett át, amelynek keretében, új, korszerű külső szigetelést kapott, minden nyílászárót műanyagra cseréltek, valamint napkollektorokat szereltek fel a használati meleg víz ellátására. A fűtésről 3 db turbó cirkó gondoskodik. Teljes körűen kiépített WIFI rendszer és tűzjelző rendszer működik.

A motel teljes felszereléssel, gépesítéssel, a teljes bútorzattal együtt, komplett egységként kerül értékesítésre. Szobái 2013 márciusa óta a Booking szállásfoglaló rendszerének közvetítésével is kiadásra kerülnek, így a foglaltsága tartósan 63% feletti, köszönhetően a népszerűségének, kedvező fekvésének, pénztárcabarát árainak.Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (MIK Magyar Ingatlan Központ) összes hirdetéséhez
Somos Mária
MIK Magyar Ingatlan Központ