Eger, Heves megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Eger, Heves megye
Alapterület
330 m²
Közvetítői azonosító: COM M195121
Azonosító: 32261953
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Juhász Tamás
OTP Ingatlanpont Gyöngyös - Juhász Tamás
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Befektetők, szállásadók figyelem!!!!

Heves megye, Egerben az Almagyar- dombon örök panorámával rendelkező, városra néző, három szintes, bevezetett panzió eladó!!!!
A jelenleg is működő szálláshelyben hét szobakerült kialakításra, melyben mindegyikhez tartozik egy fürdőszoba, továbbá minden szinten társalgóval, az alsó szinten szaunával, jakuzzival, mosó- és teakonyhával, közvetlen kertkapcsolattal találkozunk, az emeletre érve városra néző panoráma tárul elénk.
Az ingatlan 1990-ben téglából épült, a kornak megfelelő szigeteléssel rendelkezik. Néhány éve napelemek kerültek felszerelésre, melyek segítségével szinte önellátóvá vált az épület. Több fűtési megoldás került kialakításra, többek között ezek biztosítják a panzió gazdaságos működését. Így került kiépítésre egy kandalló, gázcirkóval működő padlófűtés, és a napelemeknek köszönhetően több elektromos radiátor.
A szálláshely hosszú évek óta nyeri el Eger Legvirágosabb Panziója címet, ebből fakadóan a hatsókertre tekintve egy mesevilág tárul elénk.
A panzió a város idegenforgalmának a kilencvenes évek óta meghatározó része, vendégek számára felkapott, kedvelt szálláshelye.
Befektetésnek, vállalkozásnak, de nagy családosok számára ideális választás lehet.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Juhász Tamás
OTP Ingatlanpont Gyöngyös - Juhász Tamás