Eger, Kőkút utca

Eladó pince, présház
Eger, Kőkút utca
Alapterület
120 m²
Telekterület
619 m²
Közvetítői azonosító: COM B6678
Azonosító: 30503164
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Baranyai József
Referens összes hirdetése
AgriaInvest Ingatlanközvetítő iroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó pince, présház

Leírás

Eladó luxus kivitelezésű borház Egerben, a Szépasszonyvölgyben!


120m2-es, 2 szintes borház, mulató és borpince,


Lokáció:

Az ingatlan Eger város egyik nevezetességében, a Szépasszonyvölgyben, annak bevezető útja mentén lévő borházsoron található, a völgy bejáratának közelében.

A telek:

619m2-es telek, 7m-es utcafronttal. A telek utcafronttól távolabbi részén épült a borház, az első részében gépkocsitároló, kerti tűzhely, fatároló, filagória, az épület előtt pedig fedett terasz lett kialakítva.
A fedett terasz része a 6 fő befogadására alkalmas infraszauna, az itt eltöltött hétvégék teljessé tételéhez.
Az épület mögötti telekrészen diszkrét hátsó terasz épült, a telekhatárig nyúló pihenőkerttel.
A kert fölötti domboldalban 2800-m2 telepített szőlő, és egy kis gyümölcsfákkal ültetett terület tartozik még az ingatlanhoz.
Az alsó udvar része továbbá egy ásott kút, kiváló vize öntözésre, de akár emberi fogyasztásra is alkalmas.

A borház:

44-es Phorotherm téglaépület, vasbeton monolit födémmel, cserépfedéssel.

A földszinti rész:
a fedett teraszról dupla biztonsági ajtón át léphetünk be az amerikai konyhás-nappaliba. Mennyezete látszógerendás, a padlózat hideg-burkolású, padlófűtéssel. A konyha valódi fa bútor, faragásokkal díszítve. Beépített hűtővel, mosogatógéppel, kerámialapos tűzhellyel, beépített elektromos sütővel felszerelt.
Étkezőrész hatalmas, 10 személyes étkezőasztal, faragással díszített székekkel, és hasonló stílusú tálalóval kiegészítve.
A nappaliból egy előtérbe lépve, innen nyíló fürdőszobát találhatunk, mely hidromasszázs zuhanykabinnal , szenzoros piszoárral, szenzoros mosdóval és távirányítóval vezérelt, pidével kombinált WC-vel felszerelt.
Innen nyíló helyiségben található az épület gépészetét vezérlő elektronikai berendezések, zárt, külön helyiségben.
Továbbhaladva egy szépen burkolt folyosón áthaladva juthatunk el a boltíves, tufakövekkel kialakított mulatórészbe. Az asztalok mellett itt faragásokkal díszített székek, és faragásokkal díszített bútorok is találhatóak. Hasonló faragásokkal díszítették a helyiség mindkét ajtaját is, egyedi hangulatot kölcsönözve a teremnek. A borozó fűtése a terem sarkában épített kandallóval is lehetséges, de az épületben kialakított szellőztető és hűtő-fűtő berendezéssel is biztosított.
A borozóból továbbhaladva léphetünk be az ugyancsak faragott ajtón át a borpincébe. Ennek klímáját modern, elektronikával vezérelt hűtő-fűtő rendszer szabályozza, ideális körülményeket teremtve az itt tárolt boroknak.

Emelet: A nappaliból díszes falépcsőn juthatunk fel az emeletre. Itt 2 hálószoba került kialakításra, a hozzájuk tartozó sarokkádas fürdőszobával.
Innen, erről a szintről vezet egy biztonsági ajtón át a kijárat az épület mögötti diszkrét teraszra, ahonnan egy kis kertrészen át lehet feljutni az épület mögötti dombon lévő, az ingatlanhoz tartozó 2800m2-es gondozott szőlőbe.

Az épület tetőterében, és egy oldalágban lett elhelyezve a minden igény kielégítő gépészet: Vaillant kazán, légcserékők, szellőztetőrendszer gépei, és a légkondicionáló berendezések.
A klíma és a fűtésrendszer távvezérelhető, internetkapcsolaton keresztül menedzselhető.
Az épület biztonságáról kiépített riasztó és kamerarendszer gondoskodik.

A teljes összközmű rendelkezésre áll: vezetékes víz, csatornahálózat, gázbekötés.
Elektromos hálózat: 3X30A

Rendkívül magas színvonalon kialakított, korszerű gépészettel felszerelt ingatlan.
A teljes bútorzat, és a kertben található építmények szintén az eladás tárgyát képezik.


Az ingatlan megtekintése előzetesen, telefonos egyeztetés útján lehetséges.Kérem, telefonos érdeklődés esetén, a következő azonosítóra hivatkozzon: B6678
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Baranyai József
Referens összes hirdetése
AgriaInvest Ingatlanközvetítő iroda
Iroda összes hirdetése