Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

Eger, Vécsey Sándor utca 1.

Eladó tégla építésű lakás
Új építésű
Alapterület 92 m²
Szobák száma 3
Ár 56,9 millió Ft
  • Térkép
Belvárosi Ingatlaniroda
06 30 995 ···
 
Belvárosi Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2020
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány AA++
Emelet földszint
Épület szintjei 2
Lift nincs megadva
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 15 000 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás délnyugat
Kilátás panorámás
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Eger LEGKORSZERŰBB és legalacsonyabb rezsiből fenntartható TÁRSASHÁZÁBAN ÚJ ÉPÍTÉSÚ LAKÁSOK ELADÓK, 5 %-os ÁFÁ-val. A belvároshoz pár perc távolságra helyezkedik el.

A jelenleg még eladó lakások 43, 67, 71, 92, és 94 m2-es magas minőségű építőanyagokból épített szerkezetek. , napfényes, szinte kulcsra kész állapotúak.
- Az épület a 2021-es „közel nulla energiaigényű” épületenergetikai követelményszintnek megfelel.

- Ezzel és a gépészeti rendszerének minőségével Eger legkorszerűbb és a legalacsonyabb rezsiből fenntartható társasháza.

- Prémium kategóriás gépészeti rendszer Vaillant, Rehau, és Geberit termékekből.

Épületszerkezetek:
Az épület lényegi tartószerkezetét a monolit cölöpalapokra terhelt talpgerendák, s azokat az öntött födémmel összekötő pillérváz, a térdfal és a koporsófödém együttesen alkotja, melyek mindegyike vasbetonból készült.
A külső és a belső teret hőszigetelt vázkerámia falazatok és borovifenyő tokszerkezetű nyílászárók határolják el egymástól. Minden egyes függőleges irányú nyílászáró kívülről Atenád alumínium redőnnyel árnyékolható és szúnyoghálóval ellátott. A Velux tetősíkablakok a belső oldali szerelvényeikkel árnyékolhatóak. A tetőn Creaton Domino cserépfedés található Vaillant és Helios légtechnikai átvezető elemekkel.
A lépcsőházak vasbeton lépcsőkarjai a lakások födémjétől eldilatálva kerültek kialakításra. Így a lépéshangok a lakásokban nem halhatók. A lakások között 30cm vastag hanggátló tégla falazat található.

Energetika:
Az épület a 2020-as energetikai követelmények figyelembevételével lett tervezve és kivitelezve.
A térelhatároló szerkezetek mindegyike ennek megfelelően hőszigetelt és hőhídmentesen kialakított. A függőleges vasbeton szerkezeteken 8cm+16cm míg a kerámia falazatokon 16cm grafitos polisztirolhab hőszigetelés található. A vasbeton koporsófödémen 25cm és 30cm hőszigetelés található átszellőztetett tetőszerkezettel.
A függőleges nyílászárók mindegyike külső árnyékolással védett a közvetlen napsugárzás ellen.

Épületgépészet:
Az épület fűtés-hűtés, és melegvíz igényét 2db Vaillant hőszivattyú biztosítja, melyek mellé egy biztonsági gázkazán is beépítésre kerül.
A teljes épület vasbetonszerkezeteiben és falazataiban alacsony hőmérsékletű szerkezettemperáló Rehau fűtési-hűtési rendszer lett kiépítve. Tehát a teljes szerkezet télen fűthető, nyáron hűthető. Jelenleg ezen temperáló megoldás a legkomfortosabb fűtési és hűtési módszer mely tökéletes hőérzetet biztosít. Emellett minden lakás önállóan szabályozható Vaillant hővisszanyerős lakásszellőztető géppel ellátott, ezzel folyamatosan biztosítva a frisslevegő utánpótlást a legkisebb hőveszteséggel.
A lakások hűtési és fűtési energiafogyasztását önálló hőmennyiségmérőkkel, a vízfogyasztását hideg-meleg vízórákkal mérjük.
A lakások belső hőmérsékletének szabályzását automata Rehau vezérlő végzi. A gázkazán és a hőszivattyú üzemváltás a mindenkori villanyáram és gázzár figyelembevételével történik. Tehát a fűtési és használati melegvízkészítés mindig az olcsóbb energiahordozó felhasználásával kerül előállításra.Felületek:
Az épület homlokzata törtfehérre lesz színezve a jelenleg kapható legjobb minőségű szilikon alapú mosható Revco festékkel, tekintettel a belváros porterhelésére. A lábazati zóna a földszinti lakások parapet magasságáig műkő kerámia burkolattal lesz burkolva a csapóeső és az utcai szennyeződés ellen. A fa nyílászárókon az épület bádogos szerkezeteivel megegyező antracitszürke színű árnyékolórendszer található. A lépcsőházak belső falain a külső vakolat jelenik meg, mely egy világosszürke padlóburkolattal társul.
Ezzel egy könnyed és modern megjelenésű de a műemléki környezetbe jól beleillő épületet kapunk.

Közös területek:
Az udvart gépjárművel a Vécsey utcáról egy elektromoson működtethető kapun keresztül lehet megközelíteni, mely mellett egy szelektív kukatároló kerül kialakításra. Az udvar 40%-a füvesített zöldfelület. Az udvaron 8db 250cm x 500cm es fedetlen burkolt parkoló kerül kialakításra. A postaládák a servita utcán a lépcsőházak bejárati ajtaja mellé a homlokzatba rejtve lesznek megtalálhatóak. Minden lakáshoz kaputelefon társul, a földszinten riasztórendszerrel kiegészítve. A lépcsőházakban kialakítható bicikli lelakatoló és beépített szekrény. Emellett a tetőterekben a koporsófödém hőszigetelési síkja felett igény szerint járófelület alakítható ki, ezzel együtt tároló.

A lakások az adásvételi szerződés megkötése után 2 héten belül költözhetők. A burkolatok, szaniterek igény szerint választhatók.

Akát hétvégén is megtekinthető.

Eger NEWEST BUILDING APARTMENTS FOR SALE IN THE MOST MODERN AND LOWEST HOUSING SUSTAINABLE HOUSE WITH 5% VAT. It is a few minutes to the city center.

The apartments that are currently for sale are 43, 67, 71, 92, and 94 m2 high quality construction materials. , sunny, almost key-ready.
- The building meets the 2021 "nearly zero energy" building energy requirements.

- With this and the quality of its engineering system, Eger is the most up-to-date and lowest-cost condominium in Eger.

- Premium grade mechanical system from Vaillant, Rehau, and Geberit.

Building structures:
The main supporting structure of the building is the sole beams on the monolithic piles, and the pillars connecting the cast slab, the knee wall and the coffin slab, all made of reinforced concrete.
The interior and exterior are separated by insulated framed ceramic masonry and pine veneer windows. Each vertical door and window is shielded from the outside with an Atenad aluminum shutter and a Velux roof windows can be shielded with their internal fittings. The roof has Creaton Domino tile roofing with Vaillant and Helios ventilation passages.
The reinforced concrete stairwells of the staircases are constructed in a dilated manner from the floor of the flats. This prevents footsteps from being heard in homes. Between the flats there is a 30cm thick brick masonry.
The apartments can be moved within 2 weeks after the conclusion of the contract of sale. Coverings, sanitary ware can be selected as required.

It can be viewed even on weekends.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Belvárosi Ingatlaniroda
A referens összes hirdetése
06 30 995 ···
 
Belvárosi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?