Eger, Vécsey Sándor utca

Eladó családi ház
Eger, Vécsey Sándor utca
Ár
37 millió Ft
Alapterület
75 m²
Telekterület
75 m²
Szobák
1 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM M191516
Azonosító: 32140100
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
dr. Ordodiné Laki Veronika Anna
OTP IP - Laki Veronika
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 előtt
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Eger történelmi belvárosában, a Várnegyedben elhelyezkedő, 45 nm hasznos alapterületű ház eladó terasszal, vagy akár autóbeállóként is hasznosítható, vásárlással egybekötve ingatlan beszámítása is lehetséges. Elsősorban egri lakás, másodsorban az ország bármely pontján lévő lakás, családi ház érdekes lehet a mostani tulajdonos számára. Így ha ez az ingatlan felkeltette érdeklődését és Önnek van eladó ingatlan akkor alku tárgyát képezheti egy beszámítás is, amennyiben a mostani tulajdonos számára a paraméterek megfelelőek.

Az ingatlan az alapértekeit megőrizve 2020-ban kapott teljes felújítást. Ez alatt kialakításra került benne egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és egy szoba. Teljes aljzat szigetelést kapott, új, 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre, továbbá a villamoshálózat, és a vízvezeték cseréje is megtörtént. A bejáratnál kialakítás alatt van a személyautó beálló. Ennek a tetejére galériát álmodott a mostani tulajdonos, ami a nyár esti borozgatás romantikus helyszíne lehet. Jelenlegi formájában a vázszerkezet kész van, már az új tulajdonos ízlése szerint befejezésre vár. Ha szimpatikus lehet Önnek ez az ingatlan, melynek szavakkal kevésbé lehet leírni a teljes hangulatát, javaslom, jöjjön el és nézzük meg együtt. Az ingatlan jelenlegi állapotában eladó, folyamatban van még a kapcsolók illetve fürdőszoba már megvásárolt berendezésének a kivitelezése, a festés és a bútorozás már új tulajdonos igényei szerint alakulna.

Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, Falusi CSOK valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
dr. Ordodiné Laki Veronika Anna
OTP IP - Laki Veronika