Bezárás

Eger, Hétvezér utca 3.

Eladó családi ház
Alapterület 300 m²
Telekterület 472 m²
Szobák száma 13
  • Térkép
06 30 837 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Egerben a Hajdùhegyen, rendezett, biztonságos, kisforgalmù és csendes utcában eladó egy közel 500 m2 alapterületü panorámás telken fekvő, 300 m2 lakótérrel rendelkező 3 szint + tetötér családi ház. Az egri Plaza bevásárlò központ és a Szépasszony Völgy egyaránt rövid sétára találhatóak és a belváros is gyalog könnyen megközelithetö.
Statikailag kiváló szerkezetü ház épitése az 1980-s években kezdödött majd az 1990-s évek elején egy 3-ik szint + tetötér lett kiépitve az ingatlanon. A tégla építésű ház a tágas szobáival, az elsö szinten szinte használatlan cserépkályhával, gázfűtéssel, fa nyílászárókkal, 3 tágas erkéllyel, panorámás kilátással, nagy garázzsal és az udvaron további fedett tárolókkal található.
A szuterén szintnek külön bejárata van a másik kettö szinttöl, ezért nemcsak elkülönitett lakhatásra, de akár cégképviseletnek, vállalkozásra, vendéglátásra, konditerem kialakitására, apartman / panzió üzemeltetésére, vagy nagycsaládosok részére is kiválóan alkalmas. A különbözö szintek belsö épitési munkálatai nem kerültek teljes mértékben befejezésre de bármilyen átalakitásra illetve felújitásra alkalmasak.
Az autó parkolását az udvaron egy önálló garázs biztosítja. Az ingatlan tehermentes,az évek során elvégzett valamennyi épitési átalakitás engedélyezett és rendezett papírokkal rendelkezik.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 837 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?