Eger, Tihamér

Eladó szálloda, hotel, panzió
Eger, Tihamér
Alapterület
8290 m²
Közvetítői azonosító: COM D4g26mph
Azonosító: 32056296
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

-- Amennyiben a Livlia segítségével vásárolod meg az ingatlant, úgy 1 950 000Ft-ot értékes, általad kiválasztott kuponok formájában visszaadunk számodra--

Eladó korábban Motel Botax-ként üzemelő szálloda Egerben, Magyarország kiemelt turisztikai régiójában.

A 8290 nm-es telken elhelyezkedő 2 emeletes hotel összesen közel 5000 nm-es. A két épületből álló szállodában 85 db, 2-5 ágyas zuhanyzós szoba található. A tetőtéren található 18 db szoba klímával is felszerelt. A főépület mellett található egy kisebb épület, ahol 8 db fürdőszobás szoba található.

A vendégek étkezéséről a 100 fős meleg konyhás étkező gondoskodik. A hotelben található 3 db tanterem is, amit könnyen átalakíthatunk társalgóvá vagy akár konferencia teremmé is.

Az ingatlan egy része teljes felújításon esett át nemrégen: új riasztó rendszert telepítettek, kiépítették a WIFI rendszert, a kábeltévét, korszerűsítették a kazánt és a fűtésrendszert, napelemeket telepítettek, új nyílászárókat raktak be és új szigetelés került fel.

Az autóval érkező vendégek egy nagy méretű parkolóban tudnak parkolni. A kertben található még egy sportpálya is, a sportolás szerelmeseinek.

Az ingatlan remekül használható más célra is, kialakítható belőle akár magánklinika, kórház, idősek otthona vagy kollégium is.

Az ingatlan Egerben csendes kertvárosi környezetben, de frekventált helyen, a belvárostól nem messze helyezkedik el. Egerben található Magyarország egyik legnagyobb bazilikája, az egri főszékesegyház és a méltán híres egri vár. Az Egerbe érkezők meglátogathatják a Szépasszony völgyet és megkóstolhatják a híres egri bikavért is. A közelben található Demjén és Egerszalók, ahol több strandot is kipróbálhatnak az idelátogatók.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel