Bezárás

Eger, Hajdúhegy

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 350 m²
Ár 135 millió Ft
  • Térkép
Hajdu Gábor
06 70 454 ···

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Bevezetett jól működő vendégház eladó!
Kiváló befektetés, gyors megtérülés!

Egerben a Hajdúhegy alján 350nm-es + 20nm-es tárolóval pillanatnyilag is működő Vendégház, nem zárt sorú beépítésű, hanem teljesen különálló ingatlan, 461 nm-es telken eladó. Az ingatlan három épületből áll.

A jelenleg lakóházként funkcionáló klimatizált épület (2 és fél szobás) 105 nm-es, 1967-ben épült tégla falazattal, 2010-ben teljes körű felújításon esett át. Közvetlenül a ház mellett egy 12nm-es különálló szigetelt tároló található. Ez az épület is átalakítható panzióvá, sőt ráépítéssel bővíthető. A nyitható 11nm-es előtér előtt található a 15nm-es csodálatos kerti-tó fahíddal, növényekkel.

A 2. épületben, 5 fürdőszobás szobával és egy 23nm-es apartmannal (konyhával, fürdőszobával) rendelkező vendégház 2010-ben épült. Itt helyezkedik el még 2 darab konyha, 18 fős étkező és emeleti közös tér. Az emeleten található szobák klíma berendezéssel ellátottak. Mindegyik szoba erkélyes ( össz: 15nm-es fedett erkély) vagy teraszos. Az épület mellett egy zárható 10nm-es tároló épült.

A 3. blokkban 2db 32nm-es apartman került kialakításra, mind a kettő külön-külön saját konyhával és fürdőszobával. Az épületet 25nm-es fedett tornác veszi körül, saját terasszal, kerti filagóriával, mely 2018-ban épült, melegét gáz-cirkó fűtés biztosítja, a többi blokkot gázkonvektorok fűtik. Jelen pillanatban 32 fő befogadására alkalmas, de "pályázati" (Kisfaludy program) lehetőséggel bővítés után további 4 apartmannal, 14 férőhellyel 46 főre bővíthető. A teljes ingatlan biztonsági kamerákkal és riasztóval védett. A vendégház saját bejáratott vendégkörrel, honlappal együtt eladó, a berendezés megegyezés tárgyát képezi.

A Szépasszony-völgyhöz (híres borospincék) és a belvároshoz (5-8 perc gyalogosan) egyaránt nagyon közel található ingatlan, kiváló befektetési lehetőséget kínál azoknak, akik most gondolkodnak fizető vendéglátás működtetésében, vagy bővíteni szeretnék vállalkozásukat! Budapesti ingatlanokat a tulajdonos esetlegesen beleszámít a vételárba. További információkért hívja a hirdetőt!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 454 ···
Üzenetet küldök