Bezárás

Eger, Hajdúhegy

Eladó családi ház
Alapterület 190 m²
Telekterület 570 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Anga Ildikó
06 30 215 ···
Florida Ingatlanközvetítő
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
A ház 1991-ben épült Eger legszebb kertvárosi részén a Hajdú-hegyen egy zsákutcában. A kertben 10, 18, 20 éve ültetett fák, csobogó, biológiai egyensúllyal rendelkező, halaknak, békáknak, vízi növényeknek otthont adó tó és sok, sok zöldfelület jelenti a frissességet. Itt kapott helyet egy faház is, amibe kényelmesen elférnek a kerti szerszámok és a szezononkénti 8-10 köbméter kandallóba való tűzifa.
A ház alsó szintjén beépített szekrények, a külön helyre épített mosókonyha, az elkülönített kazánház és egy borospince, valamint két garázs kapott helyet. A kert szintjén található a nappali, ahonnan hat erkélyajtón át juthatunk egy napárnyékolóval védett teraszra. Itt a konyha, a spejz, az étkező, egy dolgozószoba, egy WC és a multifunkcionális zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba.
A tetőtérben három hálószoba, az egyikben beépített szekrények, egy nappali, WC, fürdőszoba található.
A legfontosabb belső méretek közül külön meg kell említeni a 38 négyzetméteres nappalit, a 27 négyzetméteres terasszal. A dolgozószoba, valamint a hálószobák 12 négyzetméteresek, a borospince 21 négyzetméter, a garázsok átlag méretűek.
A belső lépcsők észrevehetetlenek, a nappali felett osztott galériaként egy híd ível át. A házat a kertfelőli részen egy télikert zárja le.
2007–ben, egy teljes körű felújítás kapcsán, kicserélték a nyílászárók jelentős részét, a két fürdőszobát, s a konyhát burkolattal együtt. Akkor került beépítésre az új Vaillant gázkazán, a 14 kilowattos kályhának megfelelő kandalló, mely az egész házat képes befűteni, a hőtárolós víztároló, valamint a vízlágyító berendezés. Ekkor kapott a ház egy külső hőszigetelést, valamint egy külső színezést, s egy teljesen új kerítést, két elektromos kapuval, s elektromos garázsajtókkal, a gépkocsi, valamint a gyalogos bejáróknál pedig horvát mészkő burkolatot.
A kandalló és a ma is nagyon korszerűnek számító warm-rendszerű padlófűtés együttesen alacsony fűtésszámlát jelent.
A házat kívülről kamera rendszer, belülről biztonsági szolgálathoz bekötött riasztó rendszer védi.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 215 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?