Eger, Felnémet

Eladó egyéb ipari ingatlan
Eger, Felnémet
Alapterület
340 m²
Telekterület
577 m²
Azonosító: 32265964
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Szabóné Murányi Enikő
Szabóné Murányi Enikő
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Eger Északi részén, a Felsőtárkány és Eger között található Berva-völgyi Ipari Parkon belül ingatlan eladó az alábbi paraméterekkel:

- A "kivett" ingatlan épületegyüttes 350 m2, mely külön helyiségekkel és külön bejárattal is rendelkeznek. Az új tulajdonos, ha bérbe adná, akár több céllal külön külön bejárattal ezt is megteheti. Az fő épület mögött további két kisebb épület, külön bejárattal.

- 2 külön helyiségű vizesblokk.

- Megújított villanyhálózat (3 x 16 A, 3 x 52 A ipari áram igénylése megkezdődött), új világítótestek, új kábelhálózat, újonnan kialakított külön elektromos helyiség. 5 db almérővel rendelkező belső villanyhálózat ("A" csarnokrész, "B" csarnokrész, "C" üzem, "D" irodaépület, "E" telek), mellyel az épületrészek fogyasztása külön-külön is mérhető, továbbá külön-külön főkapcsolóval áramtalaníthatóak.

- Vízhálózat kiépített.

- Szennyvíz- és esővíz elvezetés külön-külön megoldott.

- A most irodaként működő két helységben új laminált parketta, falon kívüli irodai (KOPPOS) kábelcsatornák, süllyesztett konnektorokkal, internet végpontokkal, továbbá kiépített kábelkiállások infrapaneles fűtőtesteknek.

- Belső falfelületek frissen festve, glettelve, vakolat több helyen felújítva.

- Kiépített internet hálózat, árnyékolt FTP kábellel kábelezve, minden esetben az elektromos helyiségből kiindulva (10 db végponttal – 7 db az irodákban, 3 db a csarnokban).

- 12 db kamera végpont, árnyékolt FTP kábellel kábelezve, minden esetben az elektromos helyiségből kiindulva (5 db a külső homlokzaton, 7 db az épületen belül).

- Vezeték nélküli tűzjelző- (teljes épületben) és behatolásjelző (csak az iroda épületben) rendszer, fagyásérzékelők a DEFENSOR () által kiépítve (a Paksi Atomerőmű, és a Heim Pál Gyermekkórházban működő rendszerrel azonos).

- A tető- és a tetőszerkezet is új, új T8-as antracit alumínium tetővel, új esővíz elvezetéssel. Az új tetőt tavaly nyáron építették, figyelve a későbbi villámhárító rendszerre. Dupla rétegű, páraáteresztő vízzáró fóliázással készült az az új tetőszerkezet, és annak lemezelése.

- Az ipartelep őrzött, 24 órás portaszolgálat működik.

Ár: 44,9 M
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Szabóné Murányi Enikő
Szabóné Murányi Enikő