Eger, Almagyar Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1814 m2
Közvetítői azonosító: COM T030466 Azonosító: 32228187
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 469
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna nincs
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna nincs
Leírás

Eger Almagyar-Merengő városrészén eladó 1814 nm-es belterületi telek.
Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában!
Eger Almagyar-Merengő városrészen eladó egy 1814 nm-es beépíthető belterületi telek. Zöldövezeti, csendes, környéken található.
A telekről, a szomszédos telkekről, valamint a környező panorámáról drónnal készült videó is készült, amit az Otthon Centrum weboldalán () megnézhet.
A szabályozási terv szerint: 20%-ban beépíthető, szabadon álló építmény építhető, 5m max. építmény magasság, 700 nm a legkisebb kiosztható telekméretek.
A szabályozási tervek szerint a telek egy részén közút kialakítása tervezett.
A telek, csak a szomszédos telkekkel együtt eladó, ezért elsősorban befektetők jelentkezését várom.... Viszont 6-700 nm-es építési telek iránt érdeklődők jelentkezését is szívesen fogadom a későbbi telekkiosztások miatt.
Egy fúrt kút van a telken, de más közművek jelenleg nincsenek, a felosztás és a közút kiépítése során szükség lesz a közmű-hálózatok kiépítésére/bővítésére.
A méretéből és az elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas lehet, panorámás családi házak építésére.
Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését és úgy érzi, hogy szeretne többet megtudni ;-) , kérem keressen a megadott elérhetőségeimen.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Eger, Almagyar
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 469
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch