warning
Ez a hirdetés 3 hónapja nem frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális.
Alapterület 6000 m2
Telekterület 240000 m2
Közvetítői azonosító: COM 2493495 Azonosító: 32287734
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 489
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Működő, nyereséget termelő mezőgazdasági vállalkozás kiváló infrastruktúrával, számtalan gazdasági tevékenységre alkalmas méretekkel és közműkapacitásokkal várja új tulajdonosát az eddig kiaknázatlan bővítési lehetőségeinek kihasználására!

Eladásra kínálunk egy mezőgazdasági telephelyként, logisztikai központként és raktárbázisként is használható, remek elhelyezkedésű dunavarsányi iparterületet.
Jelenleg gabonatárolásra berendezkedett egységről van szó, 8 ezer tonna tárolókapacitással, 36 tonnás óránkénti ki-, betárolási képességgel, óránként 15 tonnás gabonaszárítási lehetőséggel.

A birtok egy kivett iparterületi övezet, amely lehetővé teszi olyan üzleti célú felhasználások keverékét, mint például kereskedelmi raktározás, bértárolás, sörfőzdék és szeszfőzdék, élelmiszer feldolgozás, termelő-, összeszerelő, csomagoló üzemek, kiegészítésként akár autó- és berendezés javító műhely, és még számtalan tevékenység, amelyek a telep fekvéséből és felszereltségéből fakadó adottságait maximálisan kihasználhatja!
A mezőgazdasági célú felhasználás, hűtőház, raktárak építésének lehetősége is kínálja magát. A zöldség és gyümölcstermesztő vállalkozások közelsége biztosítja az alapanyagokat, a dunai hajós, a vasúti és a közúti szállítási adottságok, a fővárosi pedig a felvevőpiacot. Ilyen célú beruházások most kiemelt uniós támogatást élveznek.

A terület besorolása GIP Ipari Gazdasági Terület, melynek beépíthetősége max. 50%. Ennek eddig mindössze a negyede került beépítésre, így a további fejlesztések előtt szabad az út.

A teljes birtok egységei:
- Magtároló silók, összesen 8e tonna tárolókapacitással;
- Szárító torony, magtisztító egység, a betárolás, kitárolás gépészete;
- Raktárépületek, összesen 4.600 m2-es alapterülettel;
- Gépjavító műhely, kézi raktárak, trafóház, porta, egyéb műhelyek össz: 1.200 m2;
- Irodák, szociális helyiségek össz: 200m2;
- 73 m3-es saját víztorony, 280 m mély saját fúrt kút, 3x25 m3-es föld alatti víztartály;
- 300 m3 tűzivíz tároló, kiépített esővíz elvezetés szikkasztóval;
- Kiépített ipari gázellátás 100m3/óra, 20m3/óra egyéb, 15m3-es saját PB gáztartály.

Az iparterület mögötti terület, mint gazdasági besorolású erdő is a teljes, eladásra kínált ingatlan együttes része, így mindösszesen 239.108 m2, azaz 24 hektár áll rendelkezésre. A 17 hektáros terület felosztható, az egyes darabok külön is értékesíthetőek, így az új tulajdonos, mintegy dupla befektetéssel, részegységek értékesítésével az ipartelep fejlesztését finanszírozhatja akár a vételáron felüli tőkebevonások nélkül is!

Miért válassza a mi ipartelepünket az ingatlanbefektetéséhez?

Aki egyszer is belefogott egy birtok felépítésébe és irányításába, az pontosan tudja, mekkora munka, mennyi idő és befektetés szükséges egy olyan egységes és működő üzem beindításához, amely a sok viszontagság után már hasznot is hoz tulajdonosának.
Mi most egy már gazdaságosan és rentábilisan működő agrár-ipari egységet, egy kivételes lehetőséget biztosítunk az ingatlan-együttesünk értékesítése révén, amivel a saját elképzeléseit megvalósítva a saját, egyedülálló termelő-, és/vagy szolgáltató bázisát rövid időn belül elindíthatja!

A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen a régióban további 4 ipari park is található, a még elérhető, egybefüggő ipari területek elfogytak, ekkora méretű és ennyire komplexen felszerelt ingatlan-együttes már igen nehezen, vagy egyáltalán nem szerezhető meg. A megközelítése is remek, hiszen közel fut az M0, az M5, az 51-es főút, az országos vasúti fővonal 2 km, a kis-Duna 1 km, a csepeli kikötő 23 km, Budapest 15 km.

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Dunavarsány, Nagyvarsány
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 178,13 ezer Ft/m²
Dunavarsány 347,22 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 489
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch