Bezárás

Dunavarsány, Kisvarsány

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 36 m²
Telekterület 735 m²
Szobák száma 1
Ár 7,9 millió Ft
  • Térkép
Takács Zoltánné Ildikó
06 70 630 ···
Körgyűrű Ingatlan iroda
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna utcában
Osztatlan közös tulajdonban lévő telek eladó Dunavarsányban. A telek mérete 735nm, melyet egy hosszú, kb. 25m-es nyeles telekről lehet megközelíteni. A telken áll egy kis faház, ami 1 szobából, hálóból és egy tisztálkodási kabinból áll. A faház mellett közvetlenül van egy téglából épített kis konyha is, valamint ennek egy hangulatos kis előterasza. A telken melléképületek, tárolók, egy kis 6nm-es pince, valamint fúrt kút találhatók.A faházat és a konyhát kályhafűtéssel lehet fűteni, a hidegebb napokon is lehetőség van ott tartózkodásra.

A telken lévő kis faház kizárólag nyaralóként funkcionál, a telekre építeni csak az osztatlan közös tulajdonban érvényes szabályok szerint lehetséges, ( 1 helyrajzi számra egy családi vagy egy ikerlakás ) vagy fennmaradási engedéllyel, mint ahogyan most a kis ház engedélyezve van a telken. TEHÁT NEM ÉPÍTÉSI TELEKKÉNT ÁRULJUK! De építeni is lehet rá! Belterületi ingatlan, LF-O-1 övezetbe tartozik, ( falusi lakóövezet ) Víz, villany bevezetve az igatlanra, csatorna az utcában a telek bejárata előtt, mindkét épület fatüzelésű kandallóval fűthető.Kizárólag KÉSZPÉNZRE vásárolható meg , nem hitelezhető!

Kérem csak komoly ügyfelek hívjanak, akik átolvasták alaposan a fenti információt!

Azonnal birtokbavehető, tehermentes.

A telek jó fekvésű, tele gyümölcsfákkal, az utca végén horgásztavak. Csendes környék, nyugalomra, pihenésre vágyóknak , horgászat, kert szerelmeseinek kiváló!

VÁRŐM HÍVÁSÁT A HÉT MINDEN NAPJÁN!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Takács Zoltánné Ildikó
A referens összes hirdetése
Körgyűrű Ingatlan iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 630 ···
Üzenetet küldök