Bezárás

Dunaújváros, Vigadó tér

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 440 m²
Ár 145 millió Ft
  • Térkép
Szele Zoltán
06 70 412 ···
Otthon Centrum Dunaújváros Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Kitűnő befektetési lehetőség Dunaújváros Szívében!
Kitűnő választás akár új vállalkozásban gondolkodik, akár meglévő vállalkozását bővítené hisz:

-Kitűnő a helyválasztás, hisz a város központjában helyezkedik el, kitűnően megközelíthető gyalogosan és gépjárművel is.
-Kitűnő az ingatlan állapota, hisz a tulajdonos hét éve teljes felújítást végzett, melyet folyamatosa karbantartással megorzott.
-Kitűnő az ingatlan mérete és kialakítása, a 440 négyzetméteren a teraszon és éttermen kívül egy jól felszerelt modern konyha, szociális helyiségek, egy közel 60 négyzetméteres pince, egy utcáról tölthető italraktár, és egyéb kiszolgáló és adminisztratív helyiségek találhatóak.
-Kitűnő a befogadóképessége, hiszen az étterem 70 fő befogadására képes, és a teraszon (amely egyébként akár később be is építhető ezzel növelve a befogadóképességet) további 30 fő kényelmesen elhelyezhető.
-Kitűnő a konyha és étterem felszereltsége is mely a napi forgalom mellett akár saját akár külső rendezvényeken is kitűnően megállja a helyét.
-Kitűnő az étterem ismertsége, hisz esküvőkön, céges rendezvényeken kívül több sportegyesület, cég és szervezet étkezteti itt tagjait/munkatársait, tart fogadásokat vagy kér kitelepüléseket.
-Kitűnő vétel, hisz a bruttó vételár a teljes berendezés mellett tartalmazza a gépeket, készleteket és igény esetén a céget, mely a meglévő megrendelői és szállítói szerződésekkel együtt kerül átadásra.

Ha ez a kitűnő lehetőség komolyan érdekli, várom hívását nézzük meg együtt!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum Dunaújváros Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 412 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?