Bezárás

Dunaújváros, Fejér megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 440 m²
Ár 149,5 millió Ft
  • Térkép
Fehérvár-Lak Ingatlanértékesítő és Szolgáltató Iroda
06 30 886 ···
Fehérvár-Lak Ingatlanértékesítő és Szolgáltató Iroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Jól jövedelmező étterem Dunaújvárosban eladó

Dunaújváros egyik kedvelt, színvonalas étterme teljes berendezéssel együtt most az Öné lehet. Akár új vállalkozásban gondolkodik, akár terjeszkedni akar, a megfelelő hely kiválasztása a legfontosabb a siker érdekében. Esetünkben ezzel már nem lehet gond.
A hely 7 éve került jelenlegi tulajdonosához, aki komoly összeget költött felújítására. Valójában minden megújult, és a folyamatos karbantartásoknak köszönhetően most is nagyon jó állapotban van. Az étterem 70 fő befogadásra alkalmas, a nyári hónapokban pedig további 30 fő fér el a teraszon. A konyha minden munkafolyamatra fel lett készítve, az előkészítők (hús, zöldség) és hűtő helyiségek (mélyhűtő kamra és pluszos hűtő) is előírás szerint üzemelnek. Az étterem alatt egy 60 nm-es pince húzódik, ami jelenleg raktárként működik, de akár pince klubot, kártya szalont, vagy sörözőt is lehet belőle kialakítani. Az ingatlan teljes alapterülete 440 nm, amely a már említett pincén kívül még a továbbiakat tartalmazza: egy a pulthoz kapcsolódó az utcáról tölthető raktár, ruhatár (jelenleg göngyöleg raktár), valamint az emeleten egy főnöki iroda mosdóval, és egy öltöző, mosó helyiséggel.
Az ingatlan fűtése a pincében található saját gáz kazánnal történik, ugyanitt működik az étterem zsírfogója is. A meleg vízről egy 500 l-es gáz bojler gondoskodik. Az áramellátás 3X100 Amper.
Az étterem számos lekötött rendezvénnyel rendelkezik, valamint több sportegyesülettel és táborokkal is szerződéses viszonyban áll, amelyek biztosítják a folyamatos magas bevételt. Az épület más üzleti tevékenység folytatására is alkalmas.
A megadott bruttó vételár a teljes berendezést tartalmazza, gépekkel, készletekkel együtt, kivéve a tulajdonos néhány festményét.
Várom jelentkezését hétvégén is, ha ez a kitűnő lehetőség komolyan érdekli.

Kapcsolat a hirdetővel

Fehérvár-Lak Ingatlanértékesítő és Szolgáltató Iroda
A referens összes hirdetése
Fehérvár-Lak Ingatlanértékesítő és Szolgáltató Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 886 ···
Üzenetet küldök