Dunaújváros, Szabadság út 1.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Dunaújváros, Szabadság út 1.
Alapterület
1800 m²
Azonosító: 28438178
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Eladó 3 szintes ingatlan az INTERSPAR mellett!


Bejegyzett földterület: 1124 m2
Beépített földterület: 685 m2. (nettó alapterület 623 m2 / szint)

Az épület a Béke városrészben az INTERSPAR mellett helyezkedik el. Az irodaház háromszintes lapostetős épület, mely 1980-ban épült. Az ingatlannak négy bejárata van, és a nyugati oldalánál valamint a szemközti kereskedelmi üzlet mellett is parkolók találhatók.

Földszinten található:
Jelenleg bútorboltként működő kereskedelmi egység: 380 m2
Több irodahelyiségből álló iroda komplexum mintegy 170 m2
Hőközpont 32 m2, továbbá lépcsőház, villamos mérő helyiség és porta

I. és II. szinten található:
Mindkét szinten van egy-egy nyitott társalgó a lépcsőházzal szemben. Emellett szintenként az irodaegységeket 18 m2-rel számolva 28 iroda található, mely irodahelyiségek a folyosóról nyílnak. Van egyes, kettes és hármas irodahelyiség, melyek egymásból nyílnak. Továbbá minden szinten vannak férfi és női mosdók, takarítószeres helyiségek, valamint az I. szinten kialakított konyha helyiség is található.

Mindkét szinten a helyiségek padozata nagyrészt műpadlós, néhány szőnyegpadlós, vagy járólapos. A földszint járólappal burkolt. Vannak irodák, melyekben beépített szekrények is vannak.
Az irodaház egésze riasztóval ellátott, kamerarendszer éjjel-nappal figyeli, reggel és délután portaszolgálat üzemel. Vezetékes telefonhálózat kiépített.

Energiák:
Az irodaház egész fűtését a Dunaújvárosi Hőszolgáltató Kft. biztosítja. Az elfogyasztott hőmennyiséget önálló hőközpontban külön méri a szolgáltató. Havi rendszerességgel alapdíjat kell fizetni, a fűtési szezonban pedig plusz a mért GJ alapján hődíjat. A radiátorok fel vannak szerelve hőfokszabályozóval.
A meleg vízellátást a vízvételi helyeken 10 l-es átfolyós villanybojler biztosítja.
A vízszolgáltatást önálló bekötési mérő méri és az épületen belül a bútorboltban és a földszinti helyiségekben mellék vízmérők is vannak.
Az irodaház megvásárolt villamos energiája 234 A és külön a földszinti üzlethelyiség megvásárolt villamos energiája 130 A

Az épület az adottságainak köszönhetően felújítás során hostelnek, munkásszállásnak, bérháznak, vagy akár idősek otthonának is könnyen átalakítható.

Eladási ár: 140 millió Ft
Lépj kapcsolatba a hirdetővel