Bezárás

Dunaújváros, Újtelep

Eladó családi ház
Alapterület 110 m²
Telekterület 2 000 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Magyar Judit
06 30 255 ···
Trend-Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Dunaújváros Újtelepi részéhez tartozó, a Tesco szomszédságában eladó, 2000nm-es telken, 110nm-es, tégla építésű családi ház a hozzá tartozó, tégla építésű, 3 állásos, 2 szerelő aknás műhely. A telek körbe kerített, rajta levő épületek, sátor tetős kocka ház, bővített konyhával és beépített terasszal, 3 szobával. Folytatólagosan még megtalálható, tárolóhelyiségek, alatta pince, saját autó számára 2 garázs, és a fent említett szerelő műhely. Mely tágas, világos, saját gáz fűtéssel rendelkezik.Ha műhelyre nincs igény akár kis garzon lakás is kialakítható belőle. A ház fűtéséről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Jól alakítható épűlet, jelen pillanatban 3 szoba található, előtér, közlekedő, fürdőszoba és wc. A konyha a ház után folytatólagosan épített részben van kialakítva. Nyílászáról fából készültek. Tető és az egész szerkezete, 8 éve lett teljesen lecserélve. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal: Magyar Judit.

Csok és hitel, ingyenes, teljes körű lebonyolítását vállaljuk, komoly szakmai háttérrel és tapasztalattal, energetikai tanúsítvány készítését is vállaljuk, kedvező áron. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 255 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk