Bezárás

Dunakeszi, Erkel Ferenc utca 21.

Eladó egyéb üzlethelyiség
Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
Alapterület 700 m²
Ár 47,5 millió Ft
  • Térkép
Herczeg György
06 30 436 ···
B. G. Property
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Az ingatlan Dunakeszi keleti részén, családi házas környezetben helyezkedik el, lakó övezeti besorolású helyen. A telek 700 nm, az épület területe 330 nm, az udvar betonozott, részben fészer szerűen fedett. Az ingatlan saroktelken fekszik, az Erkel u. és a Rákóczi út találkozásánál. Az üzlet és a raktár az Erkel utcára, az udvari kapu a Rákóczi útra nyílik.

Az épület hagyományos építésű, az 1970-es években épült, betonvázas, téglafalazatú, jó állapotú, csak egy területen tapasztalható kisebb beázás, amit az esőcsatorna eltömődése okozhatott. Az ingatlan összközműves, de a közművek mind kikötött állapotban vannak. A fűtést gázkazán biztosítja, a klimatizálást split klímák, amik működőképessége szintén kérdéses. Az elektromos hálózatába fázisjavító van beépítve. Az ingatlan nincs bekerítve.

Az épület egy nagy eladótérből, és több kisebb kiszolgáló helyiségből – raktárak, hűtőkamrák, kazánház, iroda, szociális helyiségek – áll, radiátoros fűtéssel.

Az ingatlan kereskedelmi vagy szolgáltatási tevékenységre alkalmas, illetve átalakítással vendéglátásra is alkalmassá tehető.
Ár: 47.5 millióFt + ÁFA

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
06 30 436 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?