Dunakeszi, Alag

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 914 m²
Ár 99 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 412 ···
Tarcsafalvy Tünde
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Egyedi üzleti lehetőség Dunakeszi forgalmas főútja mellett
Tisztelt Érdeklődő!

Dunakeszin, a Fóti úton található, 1769 nm alapterületű, 2 utcáról megközelíthető telken lévő telephely eladó. A telek jelenleg 51%-ban raktárakkal és műhelyekkel be van építve, amelyek nagy része bérbe van adva. A beépített részek közül 1db 190 nm alapterületű műhely -amely külön utcáról megközelíthető- tégla építésű, a többi könnyű szerkezetes épület és középtávon korszerűsítést/felújítást igényelnek.
A bérbe adott területekből jelenleg is bérleti díj bevétel származik, amely a bérbeadási hasznosítás folytatásával tovább növelhető, az új tulajdonosnak ezzel is biztosítva a beruházás megtérülését.
Az ingatlan ideális vállalkozás telephelyének és/vagy kereskedelmi tevékenység kialakítására is. A M2 gyorsforgalmi út közelsége és a telek adottságai könnyen megközelíthető, infrastruktúrával és átmenő forgalommal jól ellátott helyet biztosítanak. Ennek okán önálló telephely vagy bérbeadás célú üzemeltetés is lehetséges.
Az ingatlan vállalkozás tulajdonában van, amely ingatlan áfa mentes értékesítésre be van jelentkezve, így a vételárat nem terheli általános forgalmi adó.

Kérdés esetén állok rendelkezésére!
Telephely, műhely, raktár, Dunakeszi

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Tarcsafalvy Tünde
A referens összes hirdetése
06 70 412 ···
Otthon Centrum Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?