Bezárás

Dunaharaszti, Fő út

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 1 500 m²
2 287 940 € 800 millió Ft
  • Térkép
Firnigel Loránd
06 70 612 ···

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
RENDEZVÉNYHÁZ ÉS CSALÁDI BIRTOK ELADÓ DUNAHARASZTI SZÍVÉBEN!

A nagy forgalmú Fő útról nyílik a mintegy 1000 négyzetméteres, kimagasló színvonalat képviselő rendezvényközpont, amely különböző méretű és tematikájú termeivel számos módon hasznosítható. Kialakítása sok lehetőséget kínál: kiválóan alkalmas privát rendezvények, céges találkozók, konferenciák, reprezentatív találkozók, esküvők, zenés-táncos rendezvények, koncertek helyszínéül.

A számos funkciót betöltő épületnek nem csak belső elrendezése, hanem már a homlokzata is rendkívül feltűnő jelenség, amely megragadja az előtte elhaladók figyelmét. A tágas előkert térkövezett, 50-60 autó számára biztosít parkolóhelyet. Az épület bejárata mellett világos és szellős, kiülős terasz is helyet kapott.
Az épület nagyterme szinteltolásos. Itt gálavacsora is tartható, köszönhetően a minden igényt kielégítő, rendkívül jól felszerelt konyhának. Ennek részét képezik az előírásoknak megfelelően kialakított tároló helyiségek, raktárak.
Az előnyös kialakítású tereket olyan kisebb helyiségek egészítik ki mint a főbejárat mellett lévő, jelenleg ruhatárként funkcionáló terület.

Az emeleten két különterem található, melyhez egy utcafrontra néző, nagy terasz is csatlakozik.
Nem csak az emeleten, hanem a legalsó szinten is helyet kapott egy elegáns bárpulttal felszerelt, méretes különterem, amely kiválóan alkalmas nagyobb találkozók megtartására. Innen nyílik a 250 éves borospince, ahol hangulatos borkóstolók, borvacsorák tarthatók.
Az alsó szinten találhatók továbbá a vendégek számára kijelölt, márvánnyal burkolt mosdóhelyiségek.

A rendezvényközpont mellett foglal helyet egy kisebb épületegyüttes, amely bármilyen célra használható, legyen szó portaszolgálatról, mosodáról, gondnoki szállásról.

Közvetlenül a rendezvényközpont mögött, attól elszeparáltan helyezkedik el az impozáns, 500 négyzetméteres polgári ház. Az ingatlan mintegy 3.500 négyzetméteres, festői szépségű telken fekszik, amelyet egy kerti tó és egy teniszpálya is gazdagít.

Az 500 négyzetméteres, klimatizált, négy szobás, három fürdőszobás, szaunával, hatalmas medencével és 4 autó számára kialakított dupla garázzsal felszerelt otthon maximálisan kiszolgálja az ott élők igényeit.

A birtokra a település egyik csendes, aszfaltozott utcáján keresztül lehet bejutni, de akár a rendezvényközpont udvarán keresztül is megközelíthető. Bár a két ingatlan egymáshoz közel helyezkedik el, mégis intim távolságra vannak egymástól. Ennek köszönhetően a családi ház lakói szeparáltan, háborítatlanul pihenhetnek a rendezvényház üzemelésétől függetlenül.

Az épületegyüttes a város kellős közepén, egy gondozott, parkos-fás területen fekszik. A birtokot a szomszédos kertek veszik körül, kellemes, meghitt környezetet biztosítva. Az automata öntözőrendszerrel ellátott, zöld pázsitos park változatos cserjékkel, fákkal dúsan telepített.

A családi ház 20 éve, prémium minőségű alapanyagok felhasználásával épült, márvány és tölgyfa padlóval. Nagy belmagasságú, barokk stílusú nappalija a dupla lépcsővel barátságos hangulatú, egyben kényelmes és tágas egy nagy család számára is.

A nappaliból nyíló, 80 négyzetméteres, északkeleti tájolású wellness helyiségben - amelyben 9 méter hosszú, 2,5 méter mély medence is található - egy szauna, masszázs-zuhanyzó és pihenő részleg is helyet kapott.

A tágas konyhából a rendkívül világos étkező nyílik, ahonnan kiléphetünk a kényelmes teraszra és a reggeli kávénkat a napsütésben élvezhetjük.
A földszinten található a szintén nagyon világos és tágas dolgozószoba is, amely kandallóval felszerelt.
Az emeleti részen kaptak helyet a hálószobák, összesen négy. A ruhák tárolásáról egy tágas gardróbszoba gondoskodik. Az emeleten még két fürdőszoba, egy mosókonyha és egy kertre néző erkély is található.

A pinceszintre kiszolgálóhelyiségek (háztartási helyiség, kazánház) kerültek.

A kényelmet biztosítja az automatizált kapu-vezérlés is, míg a biztonságról a távfelügyeletre bekötött, nyitásérzékelős védelmi rendszer gondoskodik.

A két külön garázsban összesen négy autó fér el.

Az építkezés során a tulajdonosok mind gépészetileg, mind építőanyagok tekintetében a magas minőségre és a maximális komfortra törekedtek. A ház 44 cm-es Porotherm téglából épült és többrétegű hőszigetelt nyílászárókkal, árnyékolástechnikával, intelligens hőszabályzóval, valamint nagy teljesítményű szellőztetőrendszerrel lett ellátva.

A hűtést klíma biztosítja. A fűtést kombináltan működő, kondenzációs gázkazán szolgálja ki, melyhez radiátor- és padlófűtés kapcsolódik.

.


A két ingatlan vételára 800,000,000 Ft, amely az alábbiakat tartalmazza:
- Rendezvényház
- Gondnoki épület
- Családi ház
- 4 állásos garázs
- nagyjából 7.000nm telekterület

További részletekért és megtekintési szándékával keressen a hét bármely napján!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 612 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?