Bezárás

Dunaharaszti, Ág utca

Eladó egyéb telek
Telekterület 1 380 m²
Ár 25,2 millió Ft
  • Térkép
Minor Zsolt
06 20 487 ···
Duna House József Attila ltp. - Minor Zsolt
Üzenetet küldök

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna nincs
Budapesttől 10 percre Dunaharasztin a tavak szomszédságában eladó két külön helyrajzi számmal ellátott, egymás mellett lévő telek.
A két telek csak együtt eladó, külön-külön nem megvásárolható. . Az egyik telken (690 nm), felépítésre került egy 62 nm-es hétvégi ház. A ház építését 2017-ben kezdték el. Ytong téglából készült és a fényképeken látható állapotban van. Villany és víz be van vezetve az ingatlanba. A vizet saját kútból hasznosítják. A fürdőszobában kialakításra kerültek a kiállások.   A másik telek  683 négyzetméter. Gyümölcsfákból van 4 darab meggyfa, 4 diófa, 1 akác és 1 nyári körtefa. 
A terület közlekedés szempontjából jónak mondható, hiszen könnyen megközelíthető.  A ház környezetében több beruházás is folyamatban van, mint az Élmény lakópark, ami 800 méterre, és a Gyémánt lakópark, ami szintén 1 kilométeren belül van a háztól. 
Több tó, strand és vízisí pálya illetve jet ski tó is pár perces sétával megközelíthető.  A közelben Tesco áruház, sportcsarnok, KFC, Lidl és ALDI mind az ott lakók rendelkezésére állnak.

Referencia szám: TK041725

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House József Attila ltp. - Minor Zsolt
Az iroda összes hirdetése
06 20 487 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk