Bezárás

Dunaharaszti, Pest megye

Eladó egyéb telek
Telekterület 610 m²
Ár 8,5 millió Ft
  • Térkép
Noszkay Zsuzsanna
06 70 773 ···
Ingatlancorner Kft
Üzenetet küldök

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség 3 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs
Dunaharasztin az Alsónémedi felé vezető út kiskerti részén eladásra kínálok egy 610 m2-es SAROK telket (melynek jelenleg szántó besorolásban van)

A telek a fő úttól távolabb helyezkedik el, közvetlen a tó körül jelenleg már kiparcellázott telkek tőszomszédságában, ahol luxul házak építése várható jövőre, de mégis csendes nyugodt környezetben a telekkel szemben erdővel, körülötte ott élő kedves szomszédokkal. Az ingatlanon fúrt kút, és áram van.
A telek körbekerített, jelenleg egy kb. 20m2-es beton alapra helyezett fa szerkezetű NYARALÓ, pottyantós wc és kerti zuhanyzó is megtalálható. A faház egy kis szobából és egy beépített teraszból áll. Jelenleg a telket gazdálkodásra használják így számtalan gyümölcsfa (alma, körte, cseresznye), szőlő, szeder és csicsóka stb. is megtalálható.

A telek olyanoknak ajánlom, akik a város zajától távol kikacsolódásra , pihenésre vágynak, illetve önfenntartóvá szeretnének válni és gazdálkodni telken, és nem utolsósorban kiváló választásra BEFEKTETŐK számára is.

A terület tervezett övezeti besorolása Üh/2 (hétvégi házas üdülőterület) beépíthetősége az átminősítés után 20%-ra növekedhet.

Az ár irányár!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 773 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk