Bezárás

Dunaharaszti, Domb utca

Eladó családi ház
Alapterület 600 m²
Telekterület 1 822 m²
Szobák száma 9
  • Térkép
06 30 960 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány CC
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 50 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Eladó Dunaharaszti Alsófaluban egy 1822 m2-es önálló telken két db külön elkerített, külön bejárási lehetőséggel kialakított két db önálló családiház.
ELSŐ HÁZ: Az 1970-es években épült 100m2-es kocka formájú előtér-konyha-kamra-fürdőszoba-3 szoba-terasz kialakítású önálló bejárási lehetőséggel lévő családiház. Teljes közművel, konvektoros radiátorokkal. 2009-ben lett felújítva.
MÁSODIK HÁZ: nyeles telek kialakításon mely 350 m2 viacolor bejárót foglal magában (az első rész kb. 10 db autó parkolását biztosítja) 2009-ben épült önálló kétszintes 500m-es családi ház. A ház 44 HSS-s téglából készült, mind a két szinten betonfödémmel, mind a két szinten gipszkarton álmennyezettel, padlástér kialakítással, bramac cserép fedéssel, műanyag nyílászárókkal, nagyobb ablakokon redőnyökkel, 5 db klimával.
A ház külön víz-csatorna-villany-gáz közművekkel rendelkezik.
A nm-ek az alábbiak szerint állnak össze: 100 m2 garázs, 100 m2 uszoda, 300 m2 kétszintes lakótér.
Az épület elosztása a következő:
földszint: 3 beállásos garázs 3 db külön-külön elektromos garázsajtóval, melyből a házba innen is be lehet jutni az egyik előszobába (klímával), tovább menve következik a közlekedő, gardrob beépített bútorral, háztartási helyiség 2 mosógép kiállással, zuhanyzóval, külön wc, fürdőszoba 2 személyes káddal bidével wc-vel, dolgozószoba, konyha/étkező, kamra, előszoba, játszószoba, nappali (klímával) 6m belmagassággal, lépcsőház, terasz.
Az uszoda rész látszó gerendás mely a nappaliból és a terasz felől is megközelíthető. Az uszodába egy9x4 m medence, szauna, wc + mosdó található + gépészeti helyiség.
emelet: terasz, galéria, közlekedő, 3 db hálószoba, (mindegyikbe 1-1-1 klíma), 3 db gardrob beépített bútorral (ebből 2 db gardrob közvetlen a hálószobában található, 1 db gardrob a közlekedőből nyílik) fürdőszoba sarokkáddal wc-vel és bidével, külön wc mosdóval.
A ház fűtését 3 db gázkazán látja el, ebből a földszinten a háztartási helyiségben 1 db kondenzációs gázkazán van, egy 120 literes boylerral. A földszinten padlófűtés került kialakításra. Az emeleten a fürdőszobában található egy átfolyós gázkazán mely ennek a szintnek és a garázsnak a radiátoros fűtését biztosítja. Az uszoda mosdó részében található még 1 db gázkazán, mely csak ennek a helyiségnek a radiátoros fűtését, medence melegítését látja el.
A ház kívül belül riasztóval van ellátva, mely biztonsági szolgálathoz be is van kötve + plusz kívül kamera rendszer található.
A ház a 44-es HSS téglának köszönhetően nagyon gazdaságos, viszonylag alacsony rezsivel üzemeltethető. A ház lakóterében mind a két szinten gipszkarton álmennyezet van, melyben spot lámpák kerültek kialakításra. A ház melletti beton kerítésen végig kültéri lámpák kerültek kialakításra.
A kert parkosított, kerti tóval és sziklakerttel készült, kiépítésre került egy8X4 m szaletli a grillezéshez egy grillezővel együtt, az öntöző rendszer fúrt kútról működik, és még egy szerszámos ház is megépítésre került.
Kérem ingatlanosok ne keressenek!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 960 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?