Dunaföldvár, Tolna megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
A hirdetés jelenleg nem aktív.
Alapterület 1 000 m²
Ár 28 millió Ft
  • Térkép

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló nincs
Dunaföldváron igen jó bor gazdálkodási lehetőség nagy tételben. Borászok, kezdő borászok, és vendéglátók igen jó lehetőség kínálkozik önnek.
Dunaföldvár rózsadombján eladó egy pincevendéglő mely három szintes, teljes közmű üzemel tartozékai: nagy boros pince 10 db kétszáz literes hordókkal mely tele vannak Rizling szilva borral, több ezer palackozott régebbi borral ,az első szinten található előtér, illem hely, raktár két oldalról,vendéglátó helyiséggel, a felső szinten több ágyas tágas megszállási lehetőség, ugyan csak a vétel árat képezi a diófa hegyen egy hektáros szőlő mely tízen hat sorból áll. Gondozott szőlőfaj melynek a neve : Rizling szilva ,a telken található egy épület melyben villany áram üzemel, az épület alatt van egy ciszterna amely minden évben el látja a permetezéshez szükséges víz mennyiséget. Jó befektetési lehetőség generációról ,generációra .
Ha a leírtak, és a fényképek alapján fel keltette érdeklődését, kérem hívjon a nap bár mely szakában, akár hét végén is bizalommal. Köszönöm bizalmát várom hívását.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Gold House Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
A hirdetés jelenleg nem aktív.

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10