Bezárás

Dunaföldvár, Tolna megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 230 m²
Ár 27,9 millió Ft
  • Térkép
Baranyi Mónika
06 70 388 ···
Otthon Centrum Dél-Dunántúl
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Dunaföldváron a 6-os főút mellett kínálunk eladásra egy bejáratott üzlethelyiséget számtalan felhasználási lehetőséggel. Lakóházzá egy pár fal behelyezésével átalakítható. Az ingatlan össz mérete 230 nm, mely 1413 nm-es területen helyezkedik el, lehetőséget nyújtva a parkolásra jópár autó számára. A téglából épűlt, 3 m-es belmagassággal rendelkező klimatizált üzletrész, bemutató terem 90 nm területű, hatalmas, kirakatként is kitűnően funkcionáló ablakokkal. Ehhez kapcsolódik egy konyha-étkező, vizes blokkok, és egy közel 30 nm-es raktár. A melléképületek mérete 30, és 57 nm. Itt a belmagasság 3,8 m-ről csökken 3 m-ig. Az ingatlan fűtése gáz cirkó, még az aknás garázsban is.
Mindez a működéshez szükséges engedélyekkel, frekventált helyen, egy ház áráért. Ne hagyja ki Ön sem ezt a ragyogó lehetőséget! Hívjon még ma!
Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum Dél-Dunántúl
Az iroda összes hirdetése
06 70 388 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?