Bezárás

Dunaföldvár, Tolna megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 086 m²
Ár 6,8 millió Ft
  • Térkép
Lacza Vivien
06 30 796 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Eladó- Kiadó telek Dunaföldváron!
Eladásra kínálok Dunaföldváron egy 1086m2-es építési sarok telket, mely akár két utcáról is megközelíthető. Telephely, vállalkozás létesítésére, parkoló könnyen kialakítható. Ugyanakkor egy családi ház építésére nagyszerű választás lehet. Gáz, villany telek előtt, szennyvízcsonk telken belül helyezkedik el, valamint egy gyűrűs kút is megtalálható a telken.
A környék kiváló, a megközelítése, infrastruktúrája elsőrangú. Nagyszerű lehetőség fiataloknak, családoknak, akik építkezni szeretnének és egy tágas telken álmodják meg új saját otthonukat, de akár vállalkozóknak is nagyszerű lehetőséget kínál a főút közeli elhelyezkedésével!

Eladási ár: 6.800.000. Ft
Bérbeadás: 170.000 Ft/ hó+rezsi.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?