Dunaföldvár, Dózsa György utca

Eladó családi ház
Dunaföldvár, Dózsa György utca
Alapterület
120 m²
Telekterület
440 m²
Szobák
4 + 2 fél
Azonosító: 32124834
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
egyéb kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

„A hirdetéssel kapcsolatban további információt talál a fundamentaingatlan oldalon”

Alpesi típusú otthon Dunaföldvár csendes részén!

A ház egyedi stílusa olyan hangulatot varázsol a lakóknak, mintha az év minden napján a hegyekben vakációznának. Színes muskátli zuhatag az erkélyről – itt ez nem környezet idegen.

Az ingatlan a 90-es években épült, két szinten 4 + 2 félszobás, konyha, kamra, fürdőszoba helyiségekből áll. Összesen 121,6 m2 nettó alapterületű. A felső színt falai fa burkolatúak, nyílászárói dupla üveges fa ablakok. Összkomfortos, kis rezsiköltségű, fekvéséből adódóan világos, barátságos otthon.
A földszint két oldalán 31 m2-es terasz, a felső szinten 13,9 m2-es loggia biztosítja a pihenés lehetőségét, a természettel való közvetlen kapcsolatot.
A lakóház alatt 87 m2-es szuterén pillanatnyilag tároló, műhely szerepét tölti be.
A telek területe 440 m2 és egy 96 m2-es fészer található rajta, ahol faanyag és a fa megmunkálásához szükséges gépek foglalnak helyet most.
Az ingatlan állapota korához viszonyítva jó, korszerűsítéssel mai igényeket kielégítő otthonná varázsolható.
A ház külső szigetelésének befejezése, a fürdőszoba felújítás saját igényre szabva, légkondicionáló bekötése az új tulajdonosra vár.

Infrastruktúra tekintetében az ingatlan környezete jól ellátott. A városban működik, felnőtt és gyermekorvosi rendelés; posta, gyógyszertár és bevásárlási lehetőségek a központi részre tömörülnek, de a város számos pontján kisebb közértek, boltok megtalálhatóak. Oktatási intézmények a városban: bölcsőde, óvoda, általános- és szakközépiskola, gimnázium. Fejlettnek mondható a felnőttoktatási rendszer.
Sport és kikapcsolódás tekintetében Dunaföldvár adottságai biztosítják az erre vágyó lakosok kiszolgálását. Gyógyfürdője a környéken élők és távolabbról érkezők kedvelt kikapcsolódási helye.
Közlekedési szempontból vasúton, és távolsági buszon, valamint gépkocsival az M6-os autópályán és a 6-os főúton egyaránt megközelíthető.

Ajánlom azoknak, akik vállalkozásukhoz keresnek alkalmas helyet – 3 fázis biztosított, továbbá összeköltöző több generációs családnak, fiataloknak, akiknek fontos, hogy a családjuk minden tagjának legyen külön területe a házon belül.

Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését és szeretne többet megtudni az ingatlanról, keressen bizalommal!
A(z) Fundamenta Ingatlan weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel