Bezárás

Dunabogdány, Szőlő utca

Eladó lakóövezeti telek
Videó elérhető
Telekterület 1 285 m²
Ár 9,9 millió Ft
  • Térkép
Fehér Gábor
06 30 325 ···
Fehér Gábor
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 25 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna utcában
Dunabogdány, a Dunakanyar szíve. Csend, kristály tiszta levegő, új nyugodt élet ezt kínálja ez a csodálatos település.

Eladóvá vált egy 1285m2-es építési telek.

Dunabogdány a Fővárostól mindösszesen 25km-re található. Nagyon gyorsan és könnyem megközelíthető a 11-es főúton. A Dunakanyar igen népszerű az „ingázók” számára, azon ügyfelek részére ajánlom a telket, akik a napi városi nyüzsgésben, pörgésben megfáradva arra vágynak, hogy este a családjuk körében, kiülve a teraszra, madárcsicsergés közepette vacsorázzanak. A csend és a nyugalom szigete lehet ez a telek, de ajánljuk olyan vásárlók részére, akik csak hétvégén szeretnének pihenni, feltöltődni a Dunakanyarban. Számtalan kikapcsolódási lehetőség van a környéken. Szinte felsorolni is lehetetlen, aki a gasztronómia rabja itt megtalálhatja a Dunakanyar, legjobb éttermét a Forgó éttermet, vagy Tahitótfaluban, ami csupán egy öt perces autóútra van Magyarország első BBQ éttermét. Természetesen itt van Visegrád is ahol szintén igen kellemes élményeket gyűjthetünk. Miután tele tömtük a „bendőnket” irány a hegy vagy akár Duna partja, ahol csónakázhatunk, bérelhetünk, vagy éppen a saját kajakunkat, kenunkat is vízre helyezhetjük. Azok részére, akik a kirándulást válasszák a Pilisi hegység végtelen ösvényein ezt is megtalálják. De strandolási lehetőség, homokos part is van a településen, ami egyedi a Duna mentén. Horgászat, vadászat itt mindenki megtalálja a magának való elfoglaltságot, kikapcsolódást.

Az építési telek Dunabogdány középső részén található Budapesthez képest, családi házas környezetben Ami befektetési szempontból rendkívül kecsegtető, lehet. Villany, víz, a telken,gáz, csatorna közvetlen az utcában. A telekhez kiépített úton keresztül juthatunk el. A telken gyümölcsfák, szőlő málna található. A telek gondozott karban tartott. A kristály tiszta levegőn akár gyalog szerrel is könnyen eljuthatunk a Duna partjára pár perces sétával, vagy a mellettünk lévő erdőbe is hűsölhetünk az öreg fák árnyékában. Gépkocsival mindösszesen 1 perc alatt elérhetjük a 11-es főutat. Ahogy a csatolt képeken is látszik ez a telek egy igazi gyöngyszem. A terület teljesen körbekerített.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődését, és a kedvező árajánlat pedig elnyerte a tetszését. Várom hívását.

A Duna House oldalán megtekintheti videó filmünket az ingatlanról, ami megkönnyíti, elképzelni, átélni a fent leírtakat.A Duna House rendkívül kedvező hitel feltételekkel, hitel ajánlatokkal könnyítheti meg a vásárlását. Keresse hitelcentrumos munkatáramat, ahol pontos teljes körű tájékoztatást kaphat, az aktuális lehetőségekről, CSOK-ról.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 325 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk