Bezárás

Dunabogdány, Áprily Lajos utca 9.

Eladó lakóövezeti telek
Videó elérhető
Telekterület 946 m²
Ár 18,4 millió Ft
  • Térkép
Fehér Gábor
06 30 325 ···
Fehér Gábor
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 25 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Dunabogdány csak egy ugrás Budapesttől, ahol érdemes élni.
Árkedvezmény a telekre csak most!

Tiszta levegő, kedves emberek, biztonságos környezet, hegyek, Duna, nyugalom hogy csak néhány érvet soroljak fel.
Dunabogdány csendes zöldövezeti részén vált eladóvá egy építési telek 946m2 alapterülettel. Az ingatlan egy magán úton található, ami egyben egy zsákutca, ez a telek az utolsó előtti az utcában ez a garancia majd az itt lakó családnak arra, hogy állandó nyugodt csendes utcában élhessenek, hogy nem lesz „átjáró ház” az utca. A telek elhelyezkedése északi, ami garantálja, a reggeli napsütést, amit sok ember irigyelhet. Mert ki ne szeretné úgy elkölteni a reggelijét, hogy a napsugár játszik az étkező asztalon. Dunabogdányba magán bölcsöde, kétnyelvű óvoda, általános iskola is működik. Orvosi rendelő, fogászat, gyógyszertár is megtalálható a településen.Hétvégén is működő pékség, cukrászda az édességet kedvelők számára. Igaz a település csak 3500 főt számlálhat, de több étterem is várja vendégeit, ilyen például a Dunakanyar egyik leghíresebb étterme a Forgó étterem, vagy Magyarország első pisztrángos étterme, pizzéria is az olasz ízeket kedvelőknek. Borház ahol helyi és magyar borokat kóstolhatunk. Méltán híres, és egyedi homokos szabad stranddal is büszkélkedhet a település. A vízi sportok kedvelői is kedvükre válogathatnak a lehetőségek közül, kajak, kenu, motorcsónak, vagy horgászat itt mindenki megtalálja a magának valót. Túrázásra a Pilis biztosít végtelen útvonalakat, a kerékpározás szerelmesei kiépített kerékpárúton hódolhatnak a hobbijuknak. Ezen felül számtalan lehetőséget nyújt a település az itt élőknek.

Az építési telek egy frekventált utcában található ahol panoráma nyílik a hegyre és a Duna irányában is. A telek felső része téglalap alakú alul L-alakú, egy magán út szolgalmi út köti össze a keresztutcával. Ezen az úton biztosítható a villany, víz, gáz, csatorna kiépítése a sorolása LKE 5, beépíthetőség 25%-os magasság 5,5 méter. A telek méretei ,16*29,49*11,09*8,09 méter oldal hosszúságúak. Napfényes sík terület.

Amennyiben elnyerte a tetszését az ingatlan, keressen bátran, hogy teljes képet kapjon ezen, fantasztikus, lehetőségről, és nem utolsó sorban arról, hogy miért is válassza lakhelyéül Dunabogdányt.

Videó mellékletet a Duna House oldalán talál, az ingatlanról ahol megtekintheti, szinte érezheti a hely hangulatát, varázsát.A Duna House rendkívül kedvező hitel feltételekkel, hitel ajánlatokkal könnyítheti meg a vásárlását. Keresse hitelcentrumos munkatáramat, ahol pontos teljes körű tájékoztatást kaphat, az aktuális, lehetőségekről, CSOK-ról.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 325 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk