Bezárás

Dunabogdány, Bogonhátimajor

Eladó külterületi telek
Videó elérhető
Telekterület 8 850 m²
Ár 5,4 millió Ft
  • Térkép
Fehér Gábor
06 30 325 ···
Fehér Gábor
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
ELADÓ SZŐLŐ ÜLTETÉSÉRE ALKALMAS TERÜLET BORÁSZOK FIGYELEM.

Eladóvá vált Dunabogdány/Tahi területén egy 8850m2 alapterületű, szőlő, szántó.

A terület a volt Tahitótfalu MGTSZ szőlősén fekszik, a terület megnevezése Bogonháti szőlős. Ma már sajnos szőlő nem található itt vagy csak nagyon kis mennyiségben, maradtak meg a régi tőkék. A területet két földúton is meg lehet közelíteni. A 11-es főútról betonút vezet az egykori szőlő leadóig, innen kb 200 méterre található ez a szép terület. Rendkívül jó fekvésének köszönhetően szinte egész nap napfényben úszik a terület. Alkalmas lehet akár újbóli szőlő tőkék beültetésére, vagy gyümölcsös telepítésére. További földterületek megvásárlásával egy hatalmas birtokot hozhat létre az új tulajdonos, 50.000m2 megvásárlásával akár beépíthető 3%-ig a terület.
Igen kedvező 630ft-os m2 áron lett beárazva a telek, telkek, mivel két területről van szó, az egyik telek 5746m2 a másik 2804m2.

Amennyiben elnyerte a tetszését a terület keressen bizalommal.

A hirdetési szöveg végén egy videó link található, a youtube videómegosztóra bemásolva így is megtekintheti a területet egy rövidfilmen keresztül.A Duna House rendkívül kedvező hitel feltételekkel, hitel ajánlatokkal könnyítheti meg a vásárlását. Keresse hitelcentrumos munkatáramat, ahol pontos teljes körű tájékoztatást kaphat, az aktuális lehetőségekről, CSOK-ról.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 325 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk