Bezárás

Dunabogdány, Öregszőlő

Eladó egyéb telek
Videó elérhető
Telekterület 896 m²
Ár 1,99 millió Ft
  • Térkép
Fehér Gábor
06 30 325 ···
Fehér Gábor
Üzenetet küldök

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Dunabogdány, a Dunakanyar szíve. Itt vált eladóvá vált egy 896m2-es, panorámás zártkerti besorolású telek.

Dunabogdány a Fővárostól mindösszesen 25km-re található. Nagyon gyorsan és könnyem megközelíthető a 11-es főúton. A Dunakanyar ingen népszerű az „ingázók” számára, azon ügyfelek részére ajánlom a telket, akik a napi városi nyüzsgésben, pörgésben megfáradva arra vágynak, hogy este a családjuk körében, kiülve a természetbe elképesztő panoráma, és madárcsicsergés közepette fogyasszák el a vacsorájukat. Akik szeretik a gyümölcsfákat , vagy éppen a kert gondozást, kertészkedést. A csend és a nyugalom szigete lehet ez a telek, de ajánljuk olyan vásárlók részére, akik csak hétvégén szeretnének pihenni, feltöltődni a Dunakanyarban.

Számtalan kikapcsolódási lehetőség van a környéken. Szinte felsorolni is lehetetlen, aki a gasztronómia rabja itt megtalálhatja a Dunakanyar, legjobb éttermét a Forgó éttermet, vagy Tahitótfaluban, ami csupán egy öt perces autóútra van Magyarország első BBQ éttermét. Természetesen itt van Visegrád is ahol szintén igen kellemes gasztronómiai élményeket gyűjthetünk. Miután tele tömtük a „bendőnket” irány a hegy vagy akár Duna partja, ahol csónakázhatunk, bérelhetünk, vagy éppen a saját kajakunkat, kenunkat is vízre helyezhetjük. Azok részére, akik a kirándulást válasszák a Pilisi hegység végtelen ösvényein ezt is megtalálják. De strandolási lehetőség, homokos part is van a településen. Horgászat, vadászat itt mindenki megtalálja a magának való elfoglaltságot, kikapcsolódást.

A telek Dunabogdány közepén, az Öreg szőlősben található. Ahová egy ideig aszfaltozott úton juthatunk el. Természetesen a leírhatatlan panorámának ára van, aki lusta és rest annak nem ajánlom. Aki viszont nem fél egy kis sétától a kristály tiszta levegőn az akár gyalog szerrel is könnyen feljuthat a telekhez. Gépkocsival mindösszesen 3-4 perc alatt elérhetjük a 11-es főutat.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődését, és a kedvező árajánlat pedig elnyerte a tetszését. Várom hívását.

A Duna House oldalán megtekintheti videó filmünket az ingatlanról, ami megkönnyíti, elképzelni, átélni a fent leírtakat.A Duna House rendkívül kedvező hitel feltételekkel, hitel ajánlatokkal könnyítheti meg a vásárlását. Keresse hitelcentrumos kollégánkat, ahol pontos teljes körű tájékoztatást kaphat, az aktuális lehetőségekről, CSOK-ról.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 325 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk