Bezárás

Dunabogdány, Újmajor

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Telekterület 49 670 m²
Ár 165 millió Ft
  • Térkép
Papp Adrienn
06 20 225 ···
Gacsó Ház Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz telken belül
Csatorna utcában
Dunabogdányban eladó közel 5 hektáros telek!

Az ingatlan jelenleg külterület, de közvetlen belterülettel határos, kivételes elhelyezkedéssel bír, ezért lehetőség van a terület önkormányzat általi belterületbe csatolására. Víz, villany van. A gázcsonk a telekhatárig megépített. A telep vízellátásának biztosítására további 1 db fúrt kút és 1 db ásott kutat építettek.
A telek beépíthetősége max. 25%-os.
A jelenlegi önkormányzat kiadta elvi hozzájárulását a beruházóknak, a hatóságoknál történő felhasználásra, melyben támogatja az idősek otthona és lakónegyed koncepció megvalósítását. Az önkormányzat állásfoglalása e tekintetben ez idáig nem változott.
Befektetési – Üzleti célú ingatlanfejlesztési ajánlat készült már. Az említett dokumentációk szükség esetén rendelkezésre állnak és bemutathatóak.

Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon és nézzük meg együtt!

Papp Adrienn ,

SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Professzionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit.
TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN: SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energetikai tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, csok, ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttér
Gacsó Ház Ingatlan
Ingatlan- és hitelközvetítő iroda, 1163 Budapest, Veres Péter út 39.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 225 ···
Üzenetet küldök