Dudar, Arany János utca

Eladó családi ház
Dudar, Arany János utca
Alapterület
200 m²
Telekterület
6577 m²
Szobák
5
Azonosító: 32365704
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
utca, közterület - ingyenes

Leírás

A Bakony fővárosától Zirctől, mindössze 9 km távolságra, Dudar község határában, lakóépület vendéglátóipari komplexummal eladó.
Kialakítása: egy épületen belül, a földszinten található a mintegy 130 főt befogadó működő étterem, az emeleti részen a lakórész, illetve az épület tetőterében is egy 50 nm-es szerkezetész állapotú lakótérnek kialakítható helyiség áll rendelkezésre. A tekepályának készült különálló 32 x 6-es épület, nagyon tetszetős faragott kőburkolatú. Ezenkívül, gazdasági udvar, fatároló, egy 48 nm-es pince, illetve három autó beállására alkalmas garázs, melyen szintén van tetőtér beépítési lehetőség. Az étterem saját parkolóval rendelkezik, egyrészt a 46 méter szélességű utcafronti területen, illetve egy udvari belső parkoló is biztosított.
A 200 nm alapterületű téglaépítésű ház 1986-ban épült, perlites külső, és belső vakolatú. Az északi fal emeleti része szigetelt. Az épületen dupla üvegű fa nyílászárók, bramac cserép, és vörösréz csatorna található. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, de a földgáz telekhatáron belül van!
Egyébként folyamatban van a fűtés korszerűsítése, melynek köszönhetően, hamarosan gázfűtési lehetőség is adott lesz!! A helyiségek radiátorral felszereltek, ezenkívül a nappaliban kerámialapos cserépkályha, az étkezőben pedig hangulatos kandalló biztosít extra meleget. A beltéri ajtók üvegberakású fából készültek, a szobák fa –akác- parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatú.
Természetesen minden egyéb közmű adott, a víz és csatorna egy mérőórával, a villany pedig külön választva az étteremtől ( 3 x 16 Amper).
Az étterem kapacitása, elosztásánál fogva rendelkezik egy fedett kerthelyiséggel amely 45 fő, a belső éttermi rész 80 fő, és az elő terasz 12 fő befogadására alkalmas.
A 6577 nm-es telek hátsó, erdővel határos területén, gondozott, bőven termő gyümölcsös, és közel 2000 nm füves terület van kialakítva. A telek ezen része, teljesen háborítatlan, mely számtalan lehetőséget kínálhat. Akár pl. az étterem- étkeztetés - lehetőségét bővítendő, szállásadásra kialakítható faházak elhelyezése.
De kiváló lehet pl. állattartásra, gazdálkodásra.
Az eladásra kínált ingatlan számos egyéb lehetőséggel bír. Vállalkozó kedvűek bármely más tevékenységre átalakíthatják, az épületet-éttermet, a terület pedig fekvését, illetve nagyságát tekintve szintén alkalmas lehet egyéb hasznosításra pl CNC üzem, apartmanház, idősek otthona stb.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély