Drégelypalánk, Nógrád megye Eladó telephely
Alapterület 2560 m2
Telekterület 16378 m2
Azonosító: 32981822
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 518
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Nógrád megye nyugati részén, Drégelypalánkon eladó, egy több épületből álló ipari ingatlan.

A 16.378 m2-es területen helyet kapott egy porta, illetve három nagyobb épület. Számos lehetőséget rejt magában, amire hasznosítani lehet: ipari cél, falusi turizmus, logisztikai cél.

Az első 1260 négyzetméter alapterületű, több műhelyt, garázst, öltözőket, mosdókat, valamint étkező-konyhát foglal magába. Ehhez tartozik egy 80 m2 nagyságú iroda rész, mely 3 irodából, taekonyhából, tárolóból és mosdóból áll. A főépület fafödémes, tetőtere beépíthető, 22 szoba kialakítható benne. Az épület korszerűen és igényesen felújított, jól átgondolt, praktikus tervezés alapján. A fűtés gázkazánnal megoldott.

A második - 300 négyzetméteres - szintén felújított csarnokban műhely, illetve irodahelyiségek találhatóak.

A harmadik épület egy 1000 m2 alapterületű hidegcsarnok, amely tökéletesen funkcionálhat raktárként, de nagy belmagasságának köszönhetően több lehetőséget is rejt magában.

A területen helyet kapott még egy füvesített, parkos rész gyümölcsfákkal, konyhakerttel, egy szaletli, valamint egy történelmi emlékpark.

Az ingatlan összközműves, az épületekben a közművek számára külön mérőórákat helyeztek el. A terület biztonságáról kerítés, valamint kamera- és riasztórendszer gondoskodnak. Az udvaron megtalálható egy földbe süllyesztett tűzivíz-tároló, valamint a főépületben több fali tűzcsap. A biztonságáról egy 16 kamerával megfigyelt rendszer gondoskodik.

Az ipari terület közlekedés szempontjából nagyon jó elhelyezkedésű, a 2-es számú nemzetközi főútról közvetlen megközelíthető. Drégelypalánk a szlovák határtól néhány kilométerre fekszik, de a 2-es főúton haladva Budapest is gyorsan elérhető, mindössze 80 km-re.

Az ingatlan vételára magába foglalja a terület fenntartásához és üzemeltetéséhez kapcsolódó gépeket, eszközöket (pl. hómaró, fűnyíró traktor, karbantartáshoz szükséges gépek, bútorok, berendezések). Irányára: 230.000.000 Ft + ÁFA.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Drégelypalánk, Nógrád megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 89,84 ezer Ft/m²
Nógrád megye 106,04 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 89,84 ezer Ft/m²
Nógrád megye 106,04 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 518
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch